‘De Mol’: Deze verborgen hints hadden je naar Philippe en Uma kunnen leiden

Dit jaar was er niet één mol, maar wel twee. Tot en met de vierde aflevering was Philippe de mol en daarna nam Uma de rol van hem over. Naar beide mollen zaten er enkele hints verscholen in de afleveringen. Die deed Gilles De Coster uit de doeken in de allerlaatste aflevering van het seizoen.

Het tiende seizoen van De Mol zit er nu ook echt op. Nadat we vorige week te weten kwamen wie de tweede mol van het seizoen was, kregen we nu ook de verborgen hints te zien die verstopt zaten in dit seizoen. Dit zijn drie momenten waarop je als aandachtige kijker mollen Philippe en Uma had kunnen ontmaskeren.

Verborgen hints

In de eerste afleveringen was Philippe de mol en verwezen de verborgen hints dus naar hem. De eerste zat verscholen in de derde aflevering. Daarin kregen we een nachtbeeld van de stad Arrecife te zien. In de lucht zag je toen het sterrenbeeld Boogschutter en de enige kandidaat met dat sterrenbeeld was Philippe.

Een eerste verborgen hint naar Uma was een beeld van een kerk dat we te zien kregen in de eerste aflevering met een nieuwe mol. Uma is namelijk godsdienstlerares. Maar de grote tip van dit seizoen was er eentje die ook door aandachtige kijkers werd opgemerkt. Net voor de opdracht waarbij Uma en Yens de fluittaal leerden, kon je “Uma is de mol” horen in deze fluittaal. In de extra beelden in de laatste aflevering kregen we ook te zien hoe Gilles aan Kiko vroeg om het zinnetje te fluiten.

Bekijk hier de verborgen hints uit het tiende seizoen van De Mol:

Wil je op de hoogte blijven over alles over (het volgende seizoen van) De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

Meer
Lees meer...