De Netflix van de e-books: Kobo en Bol.com starten streamingdienst voor luisterboeken

De Netflix van de e-books: Kobo en Bol.com starten streamingdienst voor luisterboeken

Bol.com en e-reader-producent Kobo gaan een stapje verder in hun aanbod van e-books. Vanaf nu kan je je ook abonneren op luisterboeken. Goed nieuws dus voor diegenen die niet zo’n grote fan zijn van lezen en liever hun koptelefoon opzetten. 

Met een luisterabonnement van Kobo Plus krijg je toegang tot een catalogus van maar liefst 30.500 boeken. Naast het grootste aanbod van ingesproken versies in het Engels, kan je ook luisteren naar 2.300 Nederlandstalige versies en een kleine hoeveelheid Franse en Duitse audiobestanden.

Kobo Plus-app

Zin in een stukje voorgelezen tekst? Goed nieuws, want je kan alle boeken beluisteren via de Kobo Plus-app die zowel voor IOS als Android beschikbaar is. Voor een luisterabonnement betaal je 9,99 euro per maand en de eerste vier maanden krijg je een eurootje per maand korting.

Een ‘ouderwets’ boek of e-reader? Wij testten het e-book-abonnement van Kobo en beginnen toch te twijfelen.

Combinatie-abonnement

Wissel je graag eens af en verkies je een combinatie van lezen en luisteren? Dan kan je je abonneren op het combinatie-abonnement voor 12,99 euro per maand. Hier kan je maar liefst uit 300.000 e-books kiezen en daarbovenop de 30.500 luisterboeken. Hiermee ben je wel eventjes zoet! En niet te vergeten: het abonnement is maandelijks opzegbaar dus er is geen verdere verplichting aan verbonden, dat meldt Bol.com op zijn website.

Ze zijn pakken goedkoper om te produceren, maar toch zijn e-books soms duurder? Wij zochten uit waarom.

Gesponsorde artikelen