De nieuwe campagne van Gucci met Harry Styles is misschien wel te absurd voor woorden

De nieuwe campagne van Gucci met Harry Styles is misschien wel te absurd voor woorden

Harry Styles is een man met stijl, zijn naam alleen verklapt dat al. En dat weet het Italiaanse modebedrijf Gucci maar al te goed. Zij slaagden erin om de populaire zanger te strikken voor hun nieuwe kledingcampagne en lieten hem dan poseren met … een kip.

Twee dagen geleden postte Gucci op hun Instagram de eerste foto’s van de campagne. Hoewel de kleding op zich minder extravagant is dan wat we gewoonlijk gewend zijn van Gucci, geldt dat voor de campagne eerder niet.

Frietje steken?

Locatie van de fotoshoot? Een plaatselijk frituur ergens in Londen. Om helemaal correct te zijn was het een fish and chips shop, maar als locatie voor een shoot is dat even vreemd als een frituur, toch? Kijk hieronder zelf hoe je de volgende keer in stijl je kleintje met stoofvleessaus en mayonaise kan bestellen.

Zijn dat nu kippen op de foto?

Inderdaad! Alsof de plaats nog niet absurd genoeg was om te gaan poseren in je strak pak, deed Gucci er nog graag een schepje bovenop. Ze laten Harry namelijk poseren met enkele dieren, waaronder ook kippen. Hopelijk had Harry geen angst van kippen want die bleven niet zomaar braaf op de grond!

Hij moest namelijk ook effectief een van de kippen vastnemen om er samen mee op de foto te gaan. Al blijkt uit de foto en de manier waarop Harry de kip stevig vastneemt dat hij dat niet zo erg vindt. Het blijft ook niet alleen bij kippen. Al zijn de andere dieren waarmee hij op de foto moet niet zo shocking als de kippen. Wanneer die terug in hun hok worden gezet, wordt de popzanger – die tegenwoordig toch wel wat weg heeft van de legende David Bowie – vergezeld van enkele schattige honden.

En zoals je op de foto kan zien deelt hij er zelfs z’n eten mee!

Gesponsorde artikelen