De nieuwe relax-collectie van IKEA mikt op pure, onversneden wellness

De nieuwe relax-collectie van IKEA mikt op pure, onversneden wellness

De zomer is een tijd van loungen en ontspannen, dat weten ze bij IKEA ook: vandaar dat ze net nu hun nieuwe relax-collectie HJÄRTELIG lanceerden. De collectie ligt vanaf nu in de winkel en ze is helemaal gericht op jouw ontspanning: yoga, chillen en dat allemaal zalige, subtropische sferen. Wij zijn er helemaal voor gewonnen. 

Als jij ook binnenkort de blok ingaat terwijl de rest van de wereld op een terrasje zit te chillen, dan wil je dat wel doen in stijl, thank you very much. Gelukkig weten ze in IKEA wat we nodig hebben, en lanceren ze een tijdelijke collectie: HJÄRTELIG, die focust op welness, rondhangen en al het beste van IKEA natuurlijk. Kijk maar even mee. Een loungebank, wat een uitstekend idee. Met je cursus Frans of Latijn droom je zo weg. Wat kan je van de collectie verwachten? Geurkaarsen, kussens en dekentjes, kastjes om al die geurkaarsen op te leggen en prachtige bedden om in weg te dromen.

Materiaal

Ook voor IKEA zelf is HJÄRTELIG een nieuw concept. Kijk maar naar de materialen die ze voor de nieuwe collectie gebruiken: linnen, kant, dennenhout en kurk. Da’s een hele grote sprong voorwaarts van het spaanplaat dat zo karakteristiek is voor veel IKEA-meubels. Je krijgt er dus wel wat kwaliteit voor in de plaats.

Ook beschikbaar bij HJÄRTELIG: een yogamatje en -kit om bij de rest van de bohemien sfeer te horen. Waan je even in India of het tropenwoud en blijf vooral ademen. Daar zorgen de planten in de IKEA-collectie ook voor, natuurlijk. Alles samen focust deze lijn op “goed slapen, ademen en gericht zijn op jezelf”, volgens IKEA. Hoe kunnen we daar nu nog nee op zeggen?

HJÄRTELIG is NU in je IKEA verkrijgbaar. Balletjes, iemand?

Gesponsorde artikelen