De nieuwe Samsung Galaxy S9 komt vandaag uit en de features zien er fenomenaal uit

De nieuwe Samsung Galaxy S9 komt vandaag uit en de features zien er fenomenaal uit

We kenden de meeste snufjes en innovaties van de nieuwe Samsung Galaxy S9 al, maar nu heeft Samsung een filmpje uitgebracht waarin de features van hun nieuw ‘flagship model’ uit de doeken gedaan worden. Het filmpje zal straks ook op de officiële voorstelling van de S9 vertoond worden en wij zijn onder de indruk.

The Phone. Reimagined.” Dat is de slogan waarmee Samsung de nieuwe Galaxy S9 voorstelt. De S9 wordt de eerste smartphone met een nauwkeurige Dual Aperture-camera. In de video zien we nog de nieuwe vertaler, die ingebouwd is in de camera. Bovendien is de S9 waterdicht met het strenge keurmerk IP68. Dat impliceert dat de fabrikant garantie geeft als je toestel door waterschade kapot is.

Samsung kondigde al aan dat het een nieuwe Exynos-chip ontwikkeld heeft. Daarmee worden “realistische face-tracking filters” mogelijk en worden apparaten met gezichtsherkenning veiliger.

De S9 zal zo’n 789 pond of 886,5 euro kosten en de S9 + rond de 900 euro. Ook beschikt de nieuwe smartphone over stereo speakers en 3D emoji.

De nieuwe Samsung Galaxy S9:

Gesponsorde artikelen