Left Right
scrollTop top

De nieuwe trailer voor Stranger Things 2 belooft horror, drama en … Michael Jackson


De nieuwe trailer voor Stranger Things 2 belooft horror, drama en … Michael Jackson

Netflix heeft ons, maanden na de eerste sneak-peek, eindelijk een trailer gegeven voor het tweede seizoen van Stranger Things. Veel meer weten we daarmee niet, maar de rillingen lopen wel alweer van onze armen. Het feit dat de trailer ‘Thriller’ heet, geeft misschien al genoeg weg van wat we van het volgende seizoen mogen verwachten. Opgelet: spoilers.

Voor de Superbowl van vorig jaar, teasde Netflix al kort Stranger Things 2, maar deze keer krijgen we een volledige, zware trailer van zo’n drie minuten. En die eerste beelden geven wel al een beetje weg welke richting onze jonge helden deze keer zullen uitgaan.

Het tweede seizoen start een jaar na de gebeurtenissen in seizoen één en we duiken onmiddellijk terug in de sombere, donkere sfeer terwijl het groepje vrienden in de Dragon’s Lair speelt. Nadien vinden we de jonge Will al terug terwijl hij donkere visioenen krijgt over het Upside Down: het monster is duidelijk nog niet verslagen. Intussen heeft Will’s moeder een nieuwe man in haar leven en krijgen we blijkbaar ook gerechtigheid voor Barb. Maar hét belangrijkste element uit de trailer: Eleven komt terug.

Natuurlijk stelt deze trailer meer vragen dan hij antwoorden geeft, maar wij krijgen toch al behoorlijk wat aanwijzingen over het vervolg van de serie. Uiteraard krijgt seizoen 2 een stevige donkere rand, zeker als je even naar de muziek onder de trailer luistert. Yup, Michael Jackson z’n Thriller, wij hadden ons geen betere soundtrack voor een donker, fantastisch begin kunnen voorstellen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618