De nummers van de volgende ‘Steracteur Sterartiest’ zijn bekend en er is ook een leuke verrassing

De nummers van de volgende ‘Steracteur Sterartiest’ zijn bekend en er is ook een leuke verrassing

Morgen is het tijd voor de vierde liveshow van ‘Steracteur Sterartiest’ en de nummers van de show zijn nu al bekendgemaakt. We zullen kunnen dansen met Tinne, Michiel en Gio en Sieg zal weer een gevoelige snaar raken. Maar er is ook een leuk extraatje: de show zal geopend worden door Stan Van Samang, die de wedstrijd won in 2006.

Stan Van Samang: Message in a Bottle – The Police

Stan Van Samang, zal 11 jaar na zijn overwinning nog eens op het Steracteur Sterartiest-podium kruipen. Stan won in 2006 de allereerste editie van Steracteur Sterartiest. Sindsdien is het leven van de toenmalige acteur enorm veranderd. Hij kreeg na zijn overwinning een platencontract en bracht in de afgelopen 10 jaar maar liefst 6 albums uit.

Hij zal Message in a Bottle van The Police zingen, het nummer dat hij in 2006 ook zong in zijn eerste aflevering.

1. Bab Buelens

Teardrops – Womack & Womack

Als Bab deze week opnieuw de pijnbank overleeft, zal ze het nummer Teardrops van Womack & Womack zingen. De jury wilde Bab graag eens wat intiemer zien, met een gitaar in de hand. Maar toch gaat de 23-jarige Familie-actrice voor een dansbaar nummer. Wij zijn alvast benieuwd wat de jury daarvan zal vinden.

2. Koen Van Impe

Let’s Dance – David Bowie

Is het Koen Van Impe die de pijnbank overleeft, dan zullen we de klassieker Let’s Dance van David Bowie te horen krijgen. Koen heeft er al een bewogen parcours op zitten bij Steracteur Sterartiest. Zo werd hij in de tweede aflevering de eerste kandidaat die een vrijstelling kreeg van de jury na zijn prachtige versie van No Sound But The Wind. Maar zijn versie van Jennifer Jennings vorige weer kon het publiek niet bekoren, waardoor hij op de pijnbank belandde.

3. Michiel De Meyer

Mambo N°5 – Lou Bega

Ook bij Michiel krijgen we deze week een klassieker van formaat te horen. Hij gaat voor Mambo N°5 van Lou Bega. Michiel wist zich in de afgelopen weken al op te werken tot een van de topfavorieten. Vorige week nam hij een gigantisch risico door Louise van Gers Pardoel te zingen met Gers in de jury, maar die vond dat Michiel het soms zelfs beter zong dan hijzelf. Een compliment om U tegen te zeggen.

4. Hilde De Baerdemaeker

Because The Night – Patti Smith

Hilde is een van de deelnemers die aan Steracteur Sterartiest begon zonder enige zangervaring. En dat is er jammer genoeg soms aan te horen. Maar als er iemand is die het publiek week na week kan inpakken, dan is het wel Hilde. En met Because The Night van Patti Smith zal ze dat deze week ongetwijfeld ook weer doen.

5. Gio Kemper

Señorita – Justin Timberlake

Gio kreeg vorige week de vrijstelling van de jury nadat hij een prachtige prestatie neerzette van End of the Road van Boyz II Men. Hij bewees toen dat hij geen show nodig heeft om iedereen mee te krijgen in zijn act. Deze week kiest hij opnieuw voor een meer uptempo nummer. En wij zijn er eigenlijk al zeker van dat Señorita van Justin Timberlake op z’n lijf geschreven is.

6. Ianthe Tavernier

Shout Out To My Ex – Little Mix

Ianthe Tavernier gaat voor de recente hit Shout Out To My Ex van Little Mix. Ianthe kreeg iedereen vorige week stil met haar adembenemende versie van Don’t Worry ‘Bout Me van Frances. Deze week krijgen we dus een heel andere kant van de actrice uit De Buurtpolitie te zien. Smeer die dansbenen al maar in, want Ianthe zal je doen dansen.

7. Tinne Oltmans

Good God – Anouk

Tinne zal deze week de rockchick in zichzelf naar boven brengen met het nummer Good God van Anouk. De Ghostrockers-actrice zong vorige week What’s The Pressure van Laura Tesoro, de vriendin van tegenstander Gio. Tinne heeft ondertussen al zowat elk genre gebracht in Steracteur Sterartiest dus wij zijn razend benieuwd of ook dit haar zal liggen.

8. Sieg De Doncker

Feeling Good – Nina Simone

Nadat Sieg vorige week een danste, stripte en zijn microfoon liet vallen tijdens Rock dj van Robbie Williams, kiest hij deze week opnieuw voor een rustiger nummer. En zo zien we hem het liefst. Want wie is er zijn prachtige versie van Way Down We Go van Kaleo uit aflevering 2 al vergeten? Wij alvast niet. Dus wij verwachten veel van Sieg deze week.

Gesponsorde artikelen