De opnames van ‘Game of Thrones’ zullen worden stilgelegd … voor een trouw

De opnames van ‘Game of Thrones’ zullen worden stilgelegd … voor een trouw

Er werd al verwacht dat het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ maar voor 2019 zal zijn, maar nu is er een nieuwe reden waarom de opnames van de fantasyreeks worden uitgesteld. Het filmen zal even op pauze gezet moeten worden voor de trouw van Kit Harington (Jon Snow) en Rose Leslie (Ygritte). De acteurs, die elkaar leerden kennen op de set van ‘Game of Thrones’ en ook in de serie een koppel speelden, kondigden onlangs hun verloving aan. 

Jon Snow is dan wel helemaal into Daenerys, in het echte leven is Kit Harington volledig trouw gebleven aan Ygritte (Rose Leslie). De twee leerden elkaar kennen op de set van Game of Thrones, waar hun personages ook een relatie hadden, en werden niet veel later ook naast de set een koppel. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat ze onlangs hun verloving aankondigden. Er zit dus een heuse Game of Thrones-trouw aan te komen, maar dat is slecht nieuws voor de serie.

“Ik ga trouwen, en het is jouw fout”

De twee leerden elkaar kennen op de site van de show en hebben er dus een hoop (gemeenschappelijke) vrienden lopen. Er is dan ook één probleem. Kit Harington bekende namelijk in The Jonathan Ross Show dat de opnames voor het nieuwe seizoen zullen stilgelegd worden voor de trouw.

“Ik belde de producer en zei ‘Ik ga trouwen en het is jouw fout'”, lachte hij. “Je moet erop rekenen dat dit een Game of Thrones-trouw wordt. Ze (de cast en crew, red.) moeten er allemaal zijn, dus het moet helemaal stilgelegd worden.” Dat betekent dus dat het laatste seizoen nog (ietsje) langer op zich zal laten wachten. Er werd al gespeculeerd dat we pas zullen kunnen genieten van het laatste seizoen in 2019, en dat lijkt nu dus ook werkelijkheid te gaan worden.

Al zal het geen trouw in Game of Thrones-stijl worden. Aan kostuums moeten we ons niet verwachten, zo liet Harington ook al weten. “Er is absoluut geen kans dat ik Rose daarvan kan overtuigen”, zei hij. Maar het zal ongetwijfeld wel een sprookjesachtig huwelijk worden. Nu maar hopen dat hun trouw niet eindigt zoals de Red Wedding …

HBO

Gesponsorde artikelen