De productie van ‘Riverdale’ ligt nog steeds stil na de dood van Luke Perry

De productie van ‘Riverdale’ ligt nog steeds stil na de dood van Luke Perry

‘Riverdale’ heeft ook dinsdag niet gewerkt aan het derde seizoen. De medewerkers van de serie hebben tijd nodig om te rouwen over het verlies van hun collega Luke Perry. De acteur overleed maandagochtend nadat hij een beroerte had gekregen.

De productie van Riverdale lag dinsdag voor de tweede dag op rij stil. Op die manier hebben de medewerkers van de serie tijd om te rouwen over de plotse dood van collega Luke Perry. De acteur kreeg vorige week een beroerte en werd opgenomen in het ziekenhuis, maar overleed dan toch maandagmorgen. Hij werd bekend door zijn rol als Dylan McKay in Beverly Hills 90210 en begon in 2016 met de opnames van Riverdale, waar hij Fred Andrews speelde, de vader van een van de hoofdpersonages van de reeks.

Wat met seizoen drie?

Riverdale zit momenteel in haar derde seizoen. Het grootste deel van het seizoen is al uitgezonden of is klaar voor uitzending, maar de opnames voor de laatste afleveringen waren nog volop bezig. Wat de schrijvers met het personage van Luke Perry gaan doen, is nog niet zeker. De kans is groot dat Fred Andrews ook in de serie zal sterven, want het is helemaal niet waarschijnlijk dat de makers het personage zullen recasten.

Luke Perry’s beste Riverdale-momenten in een filmpje? Hebben we!

Gesponsorde artikelen