De Rode Duivels keren terug in de tijd met hun outfits voor het WK in 2018

De Rode Duivels keren terug in de tijd met hun outfits voor het WK in 2018

Het WK voetbal komt steeds weer dichterbij en iedereen is dus druk bezig met de voorbereidingen daarvan. Zo ook de modeontwerpers van onze Rode Duivels. Vandaag lekten de outfits van ons nationale elftal vandaag uit en een ding is duidelijk: retro is weer hip.

Het is sportmerk Adidas dat de truitjes heeft ontworpen voor onze Rode Duivels. Ze hebben duidelijk de mosterd gehaald bij de outfits van ons elftal uit de jaren ’80, want de truitjes hebben een opvallend retro-design, zo schrijft ook Het Nieuwsblad.

Het basiskleur van de truitjes is rood en daarop is een brede horizontale band te zien met ruitjesmotief in onze Belgische driekleur. Ook de reserve-outfit voelt heel retro aan, met een effen beige kleur en onze Belgische vlag subtiel op de mouwen.

Mascotte

Vorige week nog werd ook al een nieuwe mascotte voorgesteld voor ons nationale elftal. Het duivels figuurtje zullen we de komende maanden vaak zien opduiken in campagnes om de Duivels te steunen.

Laat ons hopen dat de shirtjes ons even ver brengen als ze deden op het WK in 1986, het meest succesvolle WK-tornooi van onze Rode Duivels ooit.

Gesponsorde artikelen