De rode loper van de ‘Billboard Music Awards 2019’ schreeuwt van deze  eigenaardige outfits

Of je de bekende artiesten op de ‘Billboard Music Awards 2019’ echte trendzetters kan noemen? Dat is nog maar de vraag. Ook dit jaar waren er weer tal van uiteenlopende combinaties te zien op de rode loper.  De kleding, accessoires en schmink waren zo contrasterend dat het soms letterlijk pijn deed aan je ogen. Toch staken enkele artiesten écht wel de kop op zoals Taylor Swift, Cardi B, Patrick Starr of de bottines van Terry Crews.

De Billboard Music Awards zijn ieder jaar opnieuw iets om naar uit te kijken. Niet enkel voor de muziek maar ook voor de honderden outfits die de revue passeren. Of je deze trends echt adembenemend mooi vindt, is natuurlijk jouw beslissing. Al gaat het er soms misschien toch een beetje over. Niet?! Hier vind je alvast een top 10 van de meest opvallende outfits.

1. Taylor Swift

getty images

In een paars gekleurde gordijnenoutfit verscheen Taylor Swift op 1 mei 2019 op de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

2. Jonas Brothers

getty images

Streepjes en ruitjes deden het dit jaar goed bij de Jonas Brothers. De drie mannen hun outfits vloekten een beetje met elkaar maar daar hadden zij helemaal geen probleem mee.

3. Cardi B

Getty images

In haar okergele jurk ziet Cardi B de zomer volledig zitten. Ze stapte de rode loper op met een schaarsgeklede gele jurk waar er nog weinig aan de verbeelding toeliet.

Three Billboards grote winnaar op Golden Globes gedomineerd door #metoo.

4. Sophie Turner

getty images

Bestaan aliens dan toch? Zou je denken, maar niets is minder waar. Het is Sophie Turner die de show steelt met een zilver glanzend broekpak versierd met enkele groene en blauwe details.

5. Diplo

getty images

Diplo of misschien eerder ‘cowboy’ Diplo was dit jaar ook van de partij. In zijn felpaarse country-outfit met een cowboyhoed als kers op de taart, voelde hij zich helemaal in zijn element.

6. Kelly Clarkson

getty images

Waar de ene artiest met een felle jurk de rode loper oploopt, doet Kelly Clarkson dat met een paar regenbooggekleurde hakken.

Wie won wat op de Oscars? Een handig overzichtje met leuke links!

7. Zedd

getty images

Dierenprintjes zijn in 2019 een echte trend en aan de outfit van Zedd te zien, neemt hij dat heel serieus.

8. Ella Mai

getty images

Ella Mai hield het liever iets minder opvallend qua kleur en koos voor een leren pakje met een paar hoge boots eronder.

9. Patrick Starr

getty images

Patrick Starr heeft haar naam niet gestolen, zoals je kan zien, was ze een echte fonkelende star op de rode loper.

Dé trends van Coachella 2019: glitter, neon en cowboyboots.

Last but not least, de nummer 10 in de rij: Terry Crews

getty images
Als een echte paardenruiter doet Terry Crews een sprong, of ook wel jump, in de lucht tijdens zijn fotosessie op de rode loper van de Billboard Music Awards 2019.