Left Right
scrollTop top

De ronkers van Queens of The Stone Age stellen zondag exclusief hun nieuwe plaat ‘Villains’ voor in België, zo kan je erbij zijn


De ronkers van Queens of The Stone Age stellen zondag exclusief hun nieuwe plaat ‘Villains’ voor in België, zo kan je erbij zijn

De ronkers van Queens of The Stone Age stellen zondag exclusief hun nieuwe plaat ‘Villains’ voor in België. De showcase gaat door in Fort 2 in de Antwerpse gemeente Wommelgem. Tickets zijn enkel te winnen via Studio Brussel. 

Queens of The Stone Age speelt op zondag 27 augustus hun nieuwe plaat ‘Villains’ integraal in Fort 2. Vrijdag verschijnt het album al en kan je de hele dag door tickets winnen via Studio Brussel of via deze quiz. Ook zal het optreden zondag te livestreamen zijn vanaf 21 uur. ‘Villains’ wordt de zevende plaat van de groep rond Josh Homme. Er zijn al twee singles gelost: The Evil Has Landed en The Way You Used To Do. ‘Villains’ is geproduceerd door Mark Ronson, mede geproduceerd door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder.

“Dansbare bad guy stuff”

In een interview met muziektijdschrift NME zei Homme dat er “heel wat rustige momenten” in de plaat verwerkt zijn. “Maar ik dans graag, man. Of het nu Eagles Of Death Metal, Queens of Them Crooked Vultures is, er is geen reden om dans, rock-‘n-roll, halleluja en duisternis niet samen te laten komen in dat ene ding. In een wereld waarin hopeloos wordt gejaagd op likes, zegt ‘Villains’ eerder: kom maar met je dislikes, we gaan voor de buitenstaander. Dit album is hier om bad guy stuff te doen.”

Op donderdag 11 november staat Queens of The Stone in het Sportpaleis. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938