De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen bij ons in deze kleuren beschikbaar zijn, en zo zien ze eruit

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen bij ons in deze kleuren beschikbaar zijn, en zo zien ze eruit

Er is al zoveel gelekt over de nieuwe Samsung Galaxy’s dat je je echt kan afvragen wat Samsung nog gaat vertellen op hun ‘grote’ release volgende week. Eerder al waren de specificaties gelekt en ook het design is al lang geen geheim meer, maar nu zijn ook beelden van de Samsung S9 in alle kleuren opgedoken.

Komende maandag, op 26 februari, op het Mobile World Congress in Barcelona zal Samsung zijn nieuwe smartphones gaan voorstellen. Al is de vraag wat ze nog gaan kunnen onthullen, aangezien de voorbije weken al zowat alles over de Samsung Galaxy S9 en S9+ is gelekt.

Kleuren

Hoe die er zullen uitzien, is al een tijdje bekend. Maar ook wie nu al wil beslissen in welke kleur hij z’n nieuwste Galaxy wil hebben, hoeft niet te wachten tot maandag. Er zijn namelijk foto’s gelekt van de Samsung Galaxy S9 in al de beschikbare kleuren.

Eerder raakte al bekend dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ in vier kleuren zullen verschijnen: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue en de nieuwe kleur Lilac Purple. Die kleuren op zich zeggen natuurlijk weinig. Daarom deelde de Duitse techwebsite WinFuture al beelden van drie van de vier kleuren.

Zo zal hij er in Midnight Black uitzien:

In Coral Blue:

En Lilac Purple:

WinFuture miste dus nog een kleurtje, iets dat de bekendste smartphonelekker ter wereld, Evan Blass, natuurlijk niet zomaar voorbij kon laten gaan:

Al zat WinFuture ook niet helemaal fout met hun drie kleuren. In Europa houdt Samsung het, volgens de Duitse site, namelijk op die drie kleuren (Midnight Black, Coral Blue en de nieuwe kleur Lilac Purple). De Titanium Gray-versie zal wel verkrijgbaar zijn in andere regio’s. Maar wie bij ons een Samsung Galaxy S9 of S9+ wil kopen, zal dus uit de eerste drie kleuren moeten kiezen.

Gesponsorde artikelen