De schoonfamilie van Prince Harry is op z’n zachtst gezegd speciaal

De schoonfamilie van Prince Harry is op z’n zachtst gezegd speciaal

Wij zijn allemaal in de wolken omdat prins Harry zijn vriendin Meghan Markle ten huwelijk heeft gevraagd. Vooraleer hij op één knie ging, vroeg hij haar ouders eerst om toestemming. Maar weet jij wie Doria Ragland en Thomas Markle, ouders van Meghan, echt zijn? Dit is de schoonfamilie van prins Harry. 

Een prins aan de haak slaan en zelf prinses worden, klinkt echt als een sprookje. Maar elke medaille heeft een keerzijde … Vooraleer je in de koninklijke familie terechtkomt, moet hij jouw familie ook leuk vinden. Prins Harry is op één knie gegaan voor actrice Meghan Markle, maar wie wordt zijn schoonfamilie?

Gescheiden ouders

Meghan haar ouders gingen uit elkaar toen ze zes jaar oud was. Haar moeder Doria Ragland, is een yogalerares en maatschappelijke werker in een ziekenhuis in Californië. Doria, met Afrikaans-Amerikaanse roots, heeft een donkere huidskleur en loopt rond met dreadlocks. “Ik ben trots op mijn gemixte roots dus deel graag waar ik vandaan kom”, zegt Meghan aan Elle Magazine.

Thomas Markle heeft zijn dochter Meghan geïntroduceerd in de filmwereld. De man is van Nederlands-Ierse afkomst en was cameraman en lichtregisseur in verschillende bekende series zoals Married with Children en General Hospital. Daarnaast kreeg hij ook nog eens een Emmy Award voor Outstanding Achievement in Design in A Daytime Drama Series.

Ondertussen is de 72-jarige gepensioneerd en woont hij in Mexico. Zijn schoonzoon heeft hij in Canada ontmoet.

En de halfbroer …

Meghan haar vader heeft ook nog een zoon uit een eerste huwelijk die Thomas heet. The Sun zegt dat de toekomstige prinses geen goede relatie heeft met haar halfbroer. 51-jarige Thomas, is ook niet bepaald iemand die de regels volgt en komt regelmatig in contact met het gerecht.

Thomas Junior werd vorig jaar in januari gearresteerd nadat hij dronken een wapen tegen het hoofd van zijn vriendin Darlene Blount hield. Hij was ook in bezit van een wapen zonder een vergunning. Nadat hij werd opgepakt, betuigde hij spijt en ging hij hulp zoeken. Intussen is alles vergeten en vergeven, en is hij verloofd met Darlene. Ja … Darlene waar hij een wapen tegen het hoofd hield. Maar er is toch nog leuk nieuws want Harry en Meghan zijn uitgenodigd voor het huwelijk. Uhm, … Hoera?

En ook een halfzus!

Samantha Grant zegt dat ze haar halfzus zo’n twaalf jaar lang heeft opgevoed. Toen ze in Los Angeles woonden waren ze volgens haar heel close, maar groeiden toch uit elkaar. De twee zouden amper hebben gesproken sinds Samantha in 2008 werd gediagnosticeerd met de zenuwziekte multiple sclerose.

Samantha is niet te spreken over Meghan. Ze beschrijft haar halfzus als narcistisch en egoïstisch. “Ze is oppervlakkig en iemand die hoger op de sociale ladder wil”, zegt de bevreemde halfzus. Ondertussen gaat de halfzus nog een stapje verder en schrijft ze een boek over Meghan. We kunnen ons al de inhoud voorstellen door de titel: ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’.

Heilige oom

Als Harry en Meghan familieleden willen betrekken in het huwelijk, kunnen ze zich technisch gezien laten inzegenen door een oom van Meghan. Frederick Markle is een 75-jarige leider van de Eastern Orthodox Catholic Church in de Verenigde Staten. In zijn kerk mogen ze hem bisschop Dismas noemen.

En een jongere oom

Alvin Ragland is twee jaar jonger dan de 36-jarige Meghan. Het is de jongere halfbroer van moeder Doria en is een grafisch ontwerper in de mode-industrie. Volgens verschillende kranten heeft hij een goede band met Meghan en Doria. Zijn moeder, de stiefgrootmoeder van Meghan, is 63 jaar oud en is een gepensioneerde lerares.

Gesponsorde artikelen