‘De Slimste Mens’ maakt nieuwe deelnemer bekend, die de overwinning in z’n genen heeft

‘De Slimste Mens’ maakt nieuwe deelnemer bekend, die de overwinning in z’n genen heeft

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is alweer een geduchte kandidaat rijker. Na Hans Vanaken, Peter Van de Veire, Wouter Vandenhaute, Clara Cleymans, Saartje Vandendriessche en Julie Colpaert, zal ook Viktor Verhulst zijn gooi naar de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ doen. 

Het belooft een spannend seizoen te worden van De Slimste Mens ter Wereld op VIER. Want Viktor Verhulst wordt aan het rijtje met deelnemers toegevoegd. En als die even slim is als zijn vader, mag de competitie z’n borst al nat maken.

In de voetsporen van z’n vader

Viktors vader, Studio 100-baas en beste vriend van Samson Gert Verhulst, nam in 2014 al eens deel aan de quiz. Hij haalde toen het record van aantal deelnames en heeft dat tot vandaag op z’n naam staan. Gert Verhulst bleef namelijk elf afleveringen ongeslagen en kon zijn twaalfde aflevering niet spelen aangezien de finaleweken toen van start gingen.

Uiteindelijk werd Gert derde in de finale en moest hij de duimen leggen voor Adil El Arbi, Bart De Pauw werd dat jaar tweede. En nu is het dus de beurt aan de zoon van Gert om een poging te doen om wél te winnen. Naast z’n vader zal Viktor ook kunnen rekenen op de hulp van z’n goede vrienden Kobe Ilsen en Danira Boukhriss, die in 2015 respectievelijk brons en zilver pakten in De Slimste Mens ter Wereld.

Viktor Verhulst

Hoewel zijn vader en zus Marie aan de slag zijn in de televisiewereld, blijft Viktor toch eerder op de achtergrond. Hij had een lange tijd een relatie met Marthe van K3, maar onlangs zetten de twee een punt achter hun relatie.

Op dit moment is Viktor aan de slag bij Gert Late Night, de talkshow van zijn vader, op VIER. Maar hij werkt ook achter de schermen bij het andere bedrijf van zijn vader, Studio 100. Zo schreef Viktor vorig jaar het scenario voor de kerstshow van Samson en Gert.

De Slimste Mens ter Wereld is later dit jaar te zien op VIER. Wie niet kan wachten tot dan, kan natuurlijk zelf het DSMTW-spel spelen.

Gesponsorde artikelen