‘De Slimste Mens ter Wereld’: Alex Agnew vertelt over bevalling vrouw: “Nu ken ik haar vanbinnen en vanbuiten”

Vanavond zit Alex Agnew al voor de vierde keer in De Slimste Mens ter Wereld, waarmee hij bijna zeker is van een plekje in de finaleweken. Toch heeft de comedian nog steeds verhalen om uit de doeken te doen. Zo vertelt hij vanavond over de bevalling van zijn vrouw.

Het is vanavond al tijd voor de laatste aflevering van de eerste week van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Alex Agnew (vierde aflevering) en Elisabeth Lucie Baeten (tweede aflevering) het opnemen tegen nieuwkomer K1D. In de teaser voor de aflevering van vanavond vertelt Alex Agnew over de geboorte van z’n dochter Amy.

Keizersnede

De dochter van Alex Agnew werd geboren met een keizersnede en daar was Alex Agnew getuige van. “Amy lag toen op de tafel. Ik keek naar mijn kind en er staat iemand naast mij met een emmer rauwe lever en die zegt: ‘De placenta, meneer’. En ik had zoiets van: ‘Nee, dank u’.”

Maar daar stopt het verhaal nog niet want de geboorte zorgde ervoor dat Alex z’n vrouw nu heel wat beter kent. “Ik draaide me dan om en dit is wel een heel moeilijk zicht, maar ik moet het toch even vertellen. Ze snijden natuurlijk je vrouw open, dus ik draai mij om en ik zie Yasmine liggen en ik zie een dokter zowat darmen er terug in steken. Ik stond daar en ik dacht: ‘Nu ken ik haar vanbinnen en vanbuiten'”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...