‘De Slimste Mens ter Wereld’ krijgt dagelijkse podcast met uitgebreid gesprek met afvaller

De Slimste Mens ter Wereld keert volgende week terug op Play4 voor alweer het 21ste seizoen. Deze keer is er echter iets nieuws, want er is nu ook een podcast met de naam De Slimste Mens: The Morning After. Daarin zal je van dinsdag tot en met vrijdag telkens een gesprek kunnen horen met de afvaller van de dag ervoor.

Na de jubileumeditie De Allerslimste Mens ter Wereld in 2022 – gewonnen door Danira Boukhriss Terkessidis – is het dit jaar weer tijd voor een gewoon seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het programma is daarbij al toe aan zijn 21ste jaargang. De voorbije weken kwamen we al te weten wie er allemaal in de jury zal zitten van De Slimste Mens ter Wereld en daarna volgde ook de uitgebreide kandidatenlijst. En sinds vandaag weten we ook welk trio het nieuwe seizoen zal aftrappen.

De Slimste Mens: The Morning After

Maar dit seizoen is er ook iets helemaal nieuws. De Slimste Mens ter Wereld besteedt vanaf nu namelijk extra veel aandacht aan de dagelijkse afvaller. Die is altijd de ochtend na zijn vertrek uit het programma te gast in de gloednieuwe podcast De Slimste Mens: The Morning After.

Die podcast, met beeld en klank, wordt gepresenteerd door Pieterjan Marchand. Dat is één helft van Supercontent, die je ook kan kennen van de podcast Achter De Schermen. Hij zal de afvaller uit De Slimste Mens ter Wereld telkens ontvangen aan een goedgevulde ontbijttafel.

De Slimste Mens: The Morning After is van dinsdag tot en met vrijdag te bekijken en te beluisteren op GoPlay of via de gekende podcastkanalen. Daarnaast kan je de beelden ook vanaf dinsdag 17 oktober dagelijks zien op Play4 om 17.50 uur.

Meer
Lees meer...