‘De Slimste Mens ter Wereld’: Gustaph in teaser: “Meer stress voor dit dan voor het Eurovisiesongfestival”

Vanavond wordt de tweede week van De Slimste Mens ter Wereld afgetrapt. Daarin krijgen Alex Agnew en Elisabeth Lucie Baeten het gezelschap van zanger Gustaph. Hij werd eerder dit jaar zevende op het Eurovisiesongfestival, maar heeft meer stress voor zijn deelname aan De Slimste Mens. “Anderen worden betaald om slim te zijn, ik word betaald om te zingen.”

Het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld begint deze week aan z’n tweede week. Voorlopig was comedian Alex Agnew al in elke aflevering te zien en ook Elisabeth Lucie Baeten doet al voor de derde keer mee. Zij worden vanavond uitgedaagd door zanger Gustaph, die eerder dit jaar voor ons naar het Eurovisiesongfestival trok.

Meer stress dan bij Songfestival

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Gustaph de vraag krijgt of hij meer stress heeft voor zijn deelname aan De Slimste Mens dan aan het Eurovisiesongfestival. En het antwoord is volmondig “ja”. “De mensen die deelnemen aan De Slimste Mens, dat zijn schrijvers, politici … mensen die betaald worden om slim te zijn. Ik word betaald om te zingen. Dus in die zin is het echt uit mijn comfortzone. Ik probeer zen te blijven, maar vanbinnen is het echt: ‘AAAAAH!’.”

Of de stress de bovenhand zal nemen bij Gustaph, zullen we vanavond te zien krijgen in alweer de vijfde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...