‘De Slimste Mens ter Wereld’ krijgt een hilarisch nieuw jurylid

De Slimste Mens ter Wereld komt ook dit jaar terug. Daarin zal er op zoek worden gegaan naar de opvolger van Peter Van de Veire. Erik Van Looy wordt in die zoektocht naar goede gewoonte bijgestaan door de jury en daar is alvast een nieuw gezicht voor aangekondigd.

Een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, dat betekent natuurlijk ook nieuwe gezichten in de jury. Dat is dit jaar niet anders. Een van de leukste deelnemers van het afgelopen seizoen, zal vanaf dit jaar te zien zijn als jurylid.

https://www.facebook.com/vier/posts/2256759301045257?__xts__[0]=68.ARCTvLx7v35AhSWhlGF1xbw_8DQwAPTHUsqMRJjy2kinCZ9OZHWHwzMbXeDodC1Jc-twS-PAaqfNJH28_3R9HzZt0-4xUmpa9AyzAYli8DoZGCeNvdW3KDJCT8uVYVrXHlkxjp9HbIXWYMxCNQBuAUiFqslIrdq55-0R_5eQ5l-yehqH-HUkz9oE0iwhyVEizTje5MiGNWPgFAYUSDCHAlEhPOwfAl-HIppKRFbN14hygTcibo5uMfC7Lti4K7ZQcYl88ep5hqimupr-PIBCEmcUKDjQsjftGIHC7G-mn6g4m8DAUn7zy1vr1wwC0B6-hwnraExEujdGYTN_Om0g5kzuWA&__tn__=-R

Jeroen Van Koningsbrugge

Nederlander Jeroen Van Koningsbrugge, die vorig jaar te zien was als deelnemer in De Slimste Mens ter Wereld keert volgend seizoen terug. Hij zal deze keer niet proberen om te winnen, maar hij zal wel te zien zijn als jurylid.

Dat Jeroen Van Koningsbrugge gevraagd is als jurylid komt natuurlijk niet als een verrassing. De Nederlander maakte zich tijdens z’n passage onsterfelijk met zijn droge moppen. En dat was ook de makers niet ontgaan, daardoor mag Jeroen Van Koningsbrugge nu zetelen in de jury van het programma. Alles over Jeroen Van Koningsbrugge, lees je hier.

Wanneer De Slimste Mens ter Wereld precies terugkeert, is nog niet geweten, maar naar goede gewoonte zal dat weer in het najaar zijn. Wij kijken er alvast naar uit.

Meer
Lees meer...