‘De Slimste Mens ter Wereld’: Maureen Vanherberghen vertelt over eerste ontmoeting met toekomstig lief Sieg De Doncker

Alex Agnew en Soundos El Ahmadi krijgen vanavond in De Slimste Mens ter Wereld het gezelschap van Maureen Vanherberghen. Zij was een van de Helden van Ketnet en daar leerde ze haar vriend Sieg De Doncker kennen, met wie ze ondertussen een kindje heeft. In de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond vertelt ze over haar eerste ontmoeting met Sieg.

In de laatste aflevering van de tweede week van De Slimste Mens ter Wereld zal Maureen Vanherberghen voor de eerste keer plaatsnemen in de oranje zetels van de quiz. Daar zal ze uit de doeken doen hoe ze haar lief (en ondertussen vader van haar kind) Sieg De Doncker ontmoette.

Knipoog

Maureen Vanherberghen vormt sinds 2019 een koppel met Sieg De Doncker die ze leerde kennen tijdens haar periode bij Helden op Ketnet. De twee waren dus eerst collega’s en daarbij sloeg de vonk over, maar al vanaf het eerste moment was er een klik tussen de twee.

In de teaser krijgt Maureen de vraag of ze een openingszin gebruikte bij haar lief Sieg De Doncker. Daarbij laat ze weten dat het er wat spontaner aan toe ging. “Bij ons is er niet echt een openingszin gevallen. Toen ik auditie ging doen voor Helden moest ik omschrijven wat Helden was en daarbij gaf ik iedereens rol. Nico is degene die de stunts doet, Dempsey is de man van de mopjes en Sieg … En dan zei ik niets meer, maar iedereen weet wat ik bedoel. Snap je? Die was er gewoon bij omdat hij er schoon uitzag. Sorry, ik heb dat ook niet uitgesproken maar iedereen snapte dat en dan hebben wij eens naar elkaar gekeken en geknipoogd. En voilà, ik zat bij de Helden.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...