De Slimste Mens verrast met ‘twee’ nieuwe namen

De Slimste Mens verrast met ‘twee’ nieuwe namen

Steve Tielens, de lichtelijk megalomane schlagerzanger die al eerder ophef veroorzaakte in het VIER-programma ‘The Show Must Go On’, zal te gast in ‘De Slimste Mens’. Niet als deelnemer welteverstaan, Tielens zal een van de vragenstellers worden. Daarvoor brengt de stem achter tophit ‘Wat Heb Jij Een Lekker Lijf!’ zijn 73-jarige assistente Monique mee. 

Presentator Erik Van Looy liet in april al weten dat hij Dina Tersago en Goedele Wachters reeds kon strikken als kandidaten voor de populaire quiz. Tielens belooft zelf dat zijn verschijning in het programma veelbesproken zal worden.

De schlagerzanger kreeg veel kritiek over de manier waarop hij zijn bejaarde, en nota bene vrijwillig werkende, assistente behandelde in The Show Must Go On. Zo vroeg de zanger aan Monique om zijn zweet af te deppen en uitwerpselen op te ruimen.

Om als kandidaat mee te doen aan De Slimste Mens heeft de ambiancezanger, naar eigen zeggen, te weinig tijd. Deze week brengt hij immers zijn nieuwe single Bij Ons In Vlaanderen uit en momenteel werkt hij aan een tv-programma.

Gesponsorde artikelen