De speciale Friends-aflevering wordt dan toch geen reünie: Chandler kan er al niet bij zijn 

De speciale Friends-aflevering wordt dan toch geen reünie: Chandler kan er al niet bij zijn 

Matthew Perry, de acteur die Chandler Bing speelt in Friends, kan niet komen naar de Friends-‘reünie’. Dat heeft zijn woordvoerder laten weten. Hij zit op dat moment in Londen om zijn rol in de theaterstuk The End of Longing voor te bereiden. De langverwachte reünie zou er dus wel eens helemaal anders kunnen uitzien dan we durven dromen. 

Finally, op 21 februari is het zover. Dan verschijnt er een speciale, allerlaatste aflevering van Friends waarin alle zes acteurs zullen te zien zijn. Jammer genoeg is de kans groot dat het niet echt een reünie zal worden, want Matthew Perry heeft al via zijn woordvoerder laten weten dat hij niet bij de opnames kan zijn.

Ook de reactie van Bob Greenblatt eerder deze week, één van de topmannen bij televisiezender NBC, was niet echt geruststellend. “Ik hoop dat we ze alle zes in één kamer kunnen krijgen, maar ik ben niet zeker of ons dat zal lukken”, klonk het.

De speciale Friends-aflevering komt er ter ere van James Burrows, een tv-legende die 15 afleveringen van de soap heeft geregisseerd. Tot nu toe hadden de acteurs ieder aanbod om een reünie te houden, afgeslagen. De speciale aflevering zal waarschijnlijk op 21 februari in Amerika worden uitgezonden en zal geregisseerd worden door Sean Hayes, die jaren met Burrows heeft gewerkt.

Komaan Chandler, probeer je agenda vrij te maken!

We willen zo graag een reünie …

Reddit

Gesponsorde artikelen