De storyboards van ’t vijfde seizoen van Prison Break tonen dat het wachten de moeite waard zal zijn

De storyboards van ’t vijfde seizoen van Prison Break tonen dat het wachten de moeite waard zal zijn

Het is nog lang wachten op het vijfde seizoen van Prison Break, maar om onze honger te stillen hebben de makers van de serie enkele storyboards gereleaset. Dat Lincoln en Michael terug zijn mag geen verrassing zijn, maar wie zijn de twee nieuwe vijanden die Lincoln van de weg rijden? En wat met de geruchten dat Michael in het Midden Oosten vastzit? Op die antwoorden is het nog een jaar wachten, maar intussen bekijken we de storyboards opnieuw en opnieuw en opnieuw.

De tijd vliegt: het laatste seizoen van Prison Break dateert al van 2009. Gelukkig krijgen we in 2017 nieuwe afleveringen, maar da’s nog lang wachten. Ondertussen heeft Fox, de zender achter de serie, beslist om ons een sneak peak te gunnen aan de hand van een aantal storyboards. Op die tekeningen uit de eerste aflevering wordt Lincoln (Dominic Purcell) achtervolgd door twee vijanden die we nog niet kennen.

Combineer dat met de geruchten op entertainmentwebsite Entertainment Weekly dat Michael Scofield (Wentworth Miller) gelinkt zou worden met IS en het hek is helemaal van de dam. Producent Michael Scheuring wou enkel kwijt aan filmwebsite Collider dat “als mensen ontdekken dat Michael nog leeft, dan bedreigt dat hun eigen agenda. Ze zullen iedereen vermoorden die het weet.” Verklaart dat de achtervolging die je kan zien op de storyboards? Tijd om af te tellen, tot dan kan je hieronder de storyboards zien.

We beginnen er direct aan met Licoln in een Tesla

Maar de vijand is nooit veraf

En Lincoln moet door een vangrail om de achtervolgers kwijt te geraken én een vrachtwagen te vermijden

Hij wordt keihard uit z’n auto geslingerd en belandt in het water

We zien nu al dat het adembenemende scènes zijn in echte Prison Break-stijl … nog een jaartje wachten, tot dan doen we het met de trailer

Gesponsorde artikelen