De toverstaf-ontwerpen voor Harry Potter and the Cursed Child al gezien?

J.K. Rowling doet het weer! Alsof het wachten tot juli al niet ondraaglijk genoeg was, kan de schrijfster het niet laten om ons te teasen met kleine stukjes informatie over het tweedelig toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child. Zo kunnen we nu al eens een kijkje nemen naar de ontwerpen van de toverstaffen voor Harry en co.

Harry Potter and the Cursed Child gaat verder waar de film geëindigd is: 19 jaar na het verslaan van Voldemort. We konden al zien dat Harry en Ginny getrouwd zijn en drie kinderen hebben en ook Ron en Hermelien hebben twee kinderen. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met ze? Zijn ze gelukkig getrouwd? Broeien er misschien nieuwe problemen?

Het verhaal gaat dus weer over Harry Potter, die nu de problemen van een werkend man en vader moet ondergaan, maar ook over zijn jongste zoon Albus Severus. Beiden struikelen ze met Harry’s verleden dat maar niet begraven wil blijven.

Beetje bij beetje komen we meer te weten over het aankomende toneelstuk. Zo was de onthulling wie onze hoofdpersonages zou spelen groot nieuws. Denk maar aan de discussie over Hermelien, die gespeeld zal worden door actrice Noma Dumezweni. En nu kunnen we ook al een glimp opvangen van de toverstaffen die gemaakt worden voor het theaterstuk.

Aanschouw: de toverstafontwerpen voor Cursed Child!

De fans zijn alvast laaiend enthousiast!

Voor zij die willen, kunnen op de site Pottermore nog andere brokjes informatie vinden over het toneelstuk. Je kan ook nog altijd tickets bestellen als je toch naar Londen wilt afreizen om het te gaan bekijken.

Bron: Mashable