De trailer van het tweede seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is er en doet ons nu al beven

De trailer van het tweede seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is er en doet ons nu al beven

Het tweede seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is er binnenkort! Hulu zal pas op 25 april de eerste aflevering van het tweede seizoen uitzenden. Maar we zullen het nu even moeten doen met een trailer die ons doet geloven dat het nieuwe seizoen nog donkerder wordt dan het eerste … Brr!

Wil je meer zien van de avonturen van Offred en de andere seksslaven van The Handmaid’s Tale? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want het tweede seizoen van de serie wordt vanaf 25 april uitgezonden.

Zoals gewoonlijk krijgen we elke week een nieuwe aflevering voorgeschoteld. In BelgiĆ« zond Proximus TV zo’n drie maanden na de Verenigde staten deze reeks uit. Ook nu zal Proximus TV de reeks uitzenden, maar de timing ligt nog niet vast.

Teaser

Voorlopig worden we even geteased met een trailer van het tweede seizoen. We zien dat de situatie van Offred nog slechter is geworden. Ja … blijkbaar is dat echt nog mogelijk! Maar het einde van de trailer geeft ons hoop, want Offred lijkt een beslissing te nemen die The Handmaid’s Tale 180 graden kan draaien. Dit maakt het tweede seizoen waarschijnlijk nog gekker!

De trailer:

Gesponsorde artikelen