‘De Verhulstjes’: Viktor wordt al emotioneel tijdens eerste lied van afscheidsshow

Het is al even geleden dat de laatste aflevering van het derde seizoen van De Verhulstjes is uitgezonden. Toch komt de familie Verhulst binnenkort met een special. Daarin krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen van de allerlaatste Samson & Gert Afscheidsshow. In een nieuwe preview krijgen we nu te zien hoe zoon Viktor Verhulst al emotioneel wordt tijdens het eerste lied.

In april hield Gert Verhulst in het Studio 100 Pop-up Theater zijn allerlaatste concert met Samson. Dat concert was voor veel fans een emotionele rollercoaster, maar ook de familie van Gert had het er moeilijk mee. In een speciale aflevering van De Verhulstjes krijgen de kijkers binnenkort een exclusieve blik achter de schermen van die laatste show, en daarin zien we heel wat traantjes vloeien.

Viktor

Tijdens de aflevering van De Cooke & Verhulst Show van gisterenavond deelden Gert en James een nieuwe preview van de speciale aflevering van De Verhulstjes. Daarin is te zien hoe zoon Viktor Verhulst het al tijdens het begin van de allerlaatste show niet droog kan houden. Terwijl vrouw Ellen het op dat moment nog fijn en leuk vindt, zijn bij Viktor de eerste traantjes al te vinden. “Hij had nog geen noot gezongen en ik schoot al vol”, klonk het bij Gerts zoon.

Gert zelf zag er de humor wel van in. “Ik zat precies op mijn eigen begrafenis”, klonk het bij hem. De rest van het avontuur zal binnenkort op Play4 te zien zijn in een speciale aflevering. Wanneer die aflevering precies op de zender komt, is nog niet bekend. Al ziet het er alvast naar uit dat er gigantisch veel traantjes zullen vloeien. En dan vooral bij iedereen rondom Gert.

Bekijk de preview hier:

De speciale aflevering van De Verhulstjes is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...