‘De Verhulstjes’ is zondag terug: Bekijk hier nieuwe beelden

De populairste familie van Vlaanderen komt deze week terug met een gloednieuw seizoen van De Verhulstjes. Dat seizoen begint alvast in de villa in Saint-Tropez, maar zal de familie ook volgen in hun dagelijkse doen en laten. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 8 januari te zien.

Enkele weken geleden maakte Play4 bekend dat er een nieuw seizoen van De Verhulstjes zou komen. Daarna maakte de zender ook bekend dat dat nieuwe seizoen op 8 januari, nu zondag dus, van start zal gaan. Vandaag wordt er ook alvast een eerste teaser gedeeld, waarop te zien is wat we allemaal kunnen verwachten.

De Verhulstjes

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez, het derde was vooral in Antwerpen en in het nieuwe wordt het een combinatie van alles.

In een eerste teaser was al te zien hoe het nieuwe seizoen van start zal gaan in Saint-Tropez, waar Gert en Ellen zich klaarmaken voor de komst van Marie en Viktor. Ook Marcel- waar de familie intussen jammer genoeg afscheid van moest nemen – en Leo zijn er nog bij.

Trailer

Ook in de nieuwe trailer is alvast te zien hoe de familie zich lijkt te amuseren in Saint-Tropez. Vooral Gert beslist om “eens zot te doen” en waant zich als een echte cowboy in het water. In de nieuwe beelden is de familie enkel in Saint-Tropez te zien, maar waarschijnlijk zullen ze zich later ook opnieuw naar België begeven.

Bekijk de teaser van De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is vanaf 8 januari elke zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...