‘De Verhulstjes’ binnen twee weken al opnieuw te zien

De populairste familie van Vlaanderen komt binnenkort terug met een gloednieuw seizoen van De Verhulstjes. Dat seizoen begint alvast in de villa in Saint-Tropez, maar zal de familie ook volgen in hun dagelijkse doen en laten. Het nieuwe seizoen is vanaf 8 januari te zien.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Play4 met een vierde seizoen van De Verhulstjes zou komen. Daarvoor is nu ook eindelijk een releasedatum. Vanaf zondag 8 januari is de familie opnieuw wekelijks te zien op de zender.

De Verhulstjes

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez, het derde was vooral in Antwerpen en in het nieuwe wordt het een combinatie van alles.

Het nieuwe seizoen begint alvast in Saint-Tropez, maar zal ook verdergaan in België. Daar krijgen we waarschijnlijk te zien hoe Marie zich verder focust op Samson & Marie en hoe ze haar eerste kerstshow voorbereidt. Daarnaast was er natuurlijk ook de Studio 100 Rewind Party, waar we misschien ook iets van te zien krijgen.

Saint-Tropez

De eerste aflevering van het vierde seizoen van De Verhulstjes start in het mooie Saint-Tropez met Ellen en Gert. Ook Marcel- waar de familie intussen jammer genoeg afscheid van moest nemen – en Leo zijn er nog bij.

Maar de rust is van heel korte duur want Viktor en Marie zijn op komst en die zorgen meteen voor de nodige randanimatie. In een eerste video zagen we alvast dat de twee op gepaste wijze werden opgewacht aan de luchthaven. En ook James Cooke maakt zijn opwachting in de zonnige villa. Verder maken we ook kennis met de nieuwe toastmachine (700 toasts/uur) en de Speedo van Gert, de plaatselijke insectenbevolking en Marie out zich als pimple popper.

De Verhulstjes is vanaf zondag 8 januari wekelijks om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...