De vier nieuwe (en lange) afleveringen van Gilmore Girls zullen zich 8 jaar na het laatste seizoen afspelen

De vier nieuwe (en lange) afleveringen van Gilmore Girls zullen zich 8 jaar na het laatste seizoen afspelen

Vorige week raakte het nieuws bekend dat streamingdienst Netflix aan een revival van de populaire serie Gilmore Girls werkt, en nu weten we ook die in elkaar zit. Er zouden (voorlopig) maar vier lange afleveringen komen, die zich elk in één seizoen afspelen.

Het is intussen alweer acht jaar geleden dat de laatste aflevering van Gilmore Girls werd uitgezonden, maar fans missen de geniale conversaties tussen Lorelai en haar dochter Rory nog steeds. Gelukkig werkt Netflix dus aan een nieuwe reeks, maar het blijkt absoluut geen volledig nieuw seizoen te zijn. Volgens TVLine zouden er vier nieuwe afleveringen gemaakt worden, elk van 90 minuten lang, die zich in elk seizoen van het jaar afspelen. Dus één aflevering in de winter, eentje in de lente, zomer en herfst.

Team Palladino

De nieuwe afleveringen zullen geschreven worden door het echte brein achter de serie: Amy Sherman-Palladino en producer Daniel Palladino. Ook de onderhandelingen met de voornaamste castleden zijn volop bezig: Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop and Scott Patterson.

Het verhaal zal niet meteen volgen op het laatste seizoen, maar zich wel in ‘het nu’ afspelen, dus meer dan acht jaar na de laatste gebeurtenissen. Het lijkt er dus wel op dat we antwoorden zullen krijgen op enkele van de belangrijkste vragen: zoals of Luke en Lorelai al getrouwd zijn, en of Rory de succesvolle carrière heeft die ze altijd al nagestreefd heeft.

getty images

Gesponsorde artikelen