Left Right
scrollTop top

De volgende iPhones krijgen draadloos opladen, maar het zou trager gaan dan bij andere merken


De volgende iPhones krijgen draadloos opladen, maar het zou trager gaan dan bij andere merken

Op 12 september is het eindelijk zover: dan stelt Apple naar alle verwachting drie nieuwe iPhones voor. En dan zullen er eindelijk iPhones zijn die draadloos opgeladen kunnen worden … al zal dat volgens de laatste geruchten wel trager gaan dan bij de smartphones van andere merken.

Hoewel het allemaal nog niet officieel is, lijkt de kans groot dat Apple op 12 september een groot event houdt waarbij het maar liefst drie iPhones zal voorstellen. Naast een iPhone 7s en 7s Plus, zou er namelijk ook een speciaal model komen om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren.

Eerder geruchten toonden al aan dat die toestellen allemaal draadloos opladen zullen krijgen. Dat systeem bestaat al een tijdje bij smartphones, maar wordt door Apple enkel gebruikt bij zijn Apple Watch.

Toch is er ook minder goed nieuws over dat draadloos opladen. Volgens het betrouwbare Macotakara zal Apple gebruik maken van een systeem met 7,5 watt terwijl 15 watt de meest recente technologie is. Daardoor zal je iPhone veel trager opladen dan andere toestellen. Ook lijkt Apple er alles aan te doen zodat je enkel gebruik kan maken van draadloze oplaadsystemen van henzelf en niet van goedkopere alternatieven.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…