De volgende Pokémon Go ‘Community Day’ zal volledig draaien rond deze veel te schattige Pokémon

De volgende Pokémon Go ‘Community Day’ zal volledig draaien rond deze veel te schattige Pokémon

Afgelopen weekend waren er in Pokémon Go tijdelijk heel veel Eevee’s te vangen en had je de kans om een paar toffe Shiny’s te scoren. De volgende ‘Community Day’ in Pokémon Go zal op 22 september plaatsvinden en alles zal draaien rond Chikorita, de schattigste gras-Pokémon ooit.

Chikorita was in Pokémon Gold en Silver op de gameboy een van de drie starter-Pokémon. Het is héél moeilijk om een exemplaar te vinden in Pokémon Go, maar daar komt op 22 september dus verandering in.

Tussen 11 en 14 uur zal je drie uur lang de kans krijgen om hem/haar vaker in het wild te zien en dan te vangen.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je hem in die periode verder laten evolueren naar een Meganium. Die Pokémon krijgt dan een speciale move die hij alleen tijdens dit evenement kan leren. Het is dus een goed idee om je candy voor Chikorita te bewaren tot 22 september.

Andere Community Days

Als die dag je slecht uitkomt, zijn er nog zondag 21 oktober en zaterdag 10 november. Dan vinden de volgende Pokémon Go Community Day-evenementen plaats. Welke Pokémon dan centraal staan, is nog niet bekend.

In het verleden draaiden de Community Days om Pokémon als Pikachu, Dratini, Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Ook hebben Mareep en Larvitar hun eigen evenement gehad.

Gesponsorde artikelen