‘Deadpool 2’ lost trailer vol hilarische verwijzingen en nieuwe personages

‘Deadpool 2’ lost trailer vol hilarische verwijzingen en nieuwe personages

Onze favoriete superheld Deadpool is terug in een nieuwe trailer van ‘Deadpool 2’. Een maand voor de officiële release van de film toont de trailer heel wat nieuwe personages en de typische grappige verwijzingen die van de voorloper ‘Deadpool’ zo’n succes maakten.

So dark … are you sure you’re not from the DC universe?” zegt Deadpool halverwege de nieuwe trailer tegen superschurk Cable. De vermelding van hun grote concurrent is maar één van de vele verwijzingen die de echte fans van superheldenfilms zeker zullen waarderen.

Zo spreekt Ryan Reynolds zijn tegenstander ook eens aan met Thanos. Acteur Josh Brolin speelt namelijk niet alleen Cable in Deadpool 2, maar neemt in Avengers: Infinity War ook de rol van de superschurk Thanos op zich.

Veel nieuwe personages

We maken ook kennis met heel wat nieuwe personages zoals Domino (Zazie Beetz), Bedlam (Terry Crews), Weasel (T.J. Miller) en de geniale Peter (Rob Delaney). Sommige van hen waren al kort te zien in een van de vorige trailers van Deadpool 2, maar zien we nu voor het eerst echt in actie.

Vanaf 15 mei is de film te zien in de cinema. De verwachtingen liggen heel hoog want voorloper Deadpool was een onverhoopte hit en bracht maar liefst 635 miljoen euro op. Benieuwd of Deadpool 2 dat succes kan herhalen.

Bekijk de nieuwe trailer van Deadpool 2 hier:

Gesponsorde artikelen