Decadente Russische internationals bestellen voor 250.000 euro aan champagne, hoewel ze zelf niet drinken

Decadente Russische internationals bestellen voor 250.000 euro aan champagne, hoewel ze zelf niet drinken

Na de roemloze uitschakeling van Rusland op het EK vonden twee Russische internationals het tijd om wat bloemen buiten te zetten. Voor 250.000 euro aan champagne lieten ze zich volledig gaan in de nachtclub van Flavio Briatore in Monaco. De twee spelers zijn intussen geschorst door hun clubs vanwege hun wangedrag. Opmerkelijk genoeg zouden ze niet eens alcohol drinken. Bekijk hieronder de hallucinante beelden.

Russisch president Putin zal niet tevreden geweest zijn. Met amper één punt in de voorronde van het EK moest de Russische nationale ploeg al snel de valiezen pakken. Aleksander Kokorin en Pavel Mamajev hadden daar nog geen zin in en boekten een paar dagen bij, om met geld te smijten. Veel geld. De twee zouden 500 flessen champagne hebben gekocht in de nachtclub van Flavio Briatore in Monaco, goed voor zo’n 250.000 euro.

Het decadente feestje zorgde voor veel commotie. Zware straffen bleven dan ook niet uit. Zowel de 25-jarige Aleksander Kokorin (Zenit Sint-Peterburg) als de 27-jarige Pavel Mamajev (Krasnodar) zijn uit de A-kern van hun club verwijderd en moeten een hoge boete betalen.

“Die gasten drinken niet eens zelf”

Ondertussen probeert clubeigenaar Flavio Briatore het incident vanonder het vergrootglas te halen op z’n Instagram. “Mamajev en Kokorin zijn met hun vrouwen naar onze club gekomen. Ze hebben iets gegeten en shisha gerookt. Er was op dat ogenblik een privéfeestje van een paar Russen aan de gang en die hebben de twee voetballers enkele flessen aangeboden. Zij hebben de dj gevraagd om het Russische volkslied te spelen. Daarna hebben andere Russische gasten nog meer flessen aan de voetballers gegeven, en zo stond hun tafel er al snol vol mee. Het grappige van het hele verhaal is dat die twee voetballers niet eens alcohol drinken”, zegt de Italiaanse zakenman nog.

Gesponsorde artikelen