Deelnemers ‘Temptation Island’ krijgen fikse opslag

Deelnemers ‘Temptation Island’ krijgen fikse opslag

Niet dat ze betaald worden om deel te nemen. Alhoewel, koppels en singles – zeker de mondige en ‘potige’ – passeren eens terug thuis langs de kassa. Velen worden namelijk lustig geboekt om feestjes zoals in feestzaal Diedjies in Kuurne op te leuken. En boeken = betalen!

De Temptationparty’s zullen vanaf dit weekend weer welig tieren in heel het land. Eens het programma op tv te zien is, worden kandidaten namelijk veel gevraagd om kijkavonden op café of feestjes her en der te verzorgen van wat extra entertainment.

Een donderdagavond in studentencafé de Viking in de Gentse Overpoort, een vrijdag- of zaterdagavond in The Villa in Antwerpen of een zondag in het West-Vlaamse Diedjies: het zijn ‘drukke’ tijden voor veel Temptation Island-deelnemers. En voor die tijd worden ze goed betaald, zo blijkt nu. Nog meer dan hun voorgangers van de afgelopen jaren, want het boekingskantoor heeft hen dit jaar een fikse opslag beloond.

Goed betaald

Voor een acte de presence krijgen de singles of koppels (wat er van overblijft) dit jaar 25 euro meer dan Pommeline of de onzichtbare Manouh vorig jaar, ofte 475 euro voor een bezoekje van anderhalf tot twee uur. In de prijs zit een glaasje meedrinken met gasten, handtekeningen uitdelen of een selfie.

Niet in die prijs inbegrepen: het alcoholverbruik ter plaatse. En dus kan die prijs al snel verdubbelen voor de organisatoren die hen boeken. Want dat Temptation-deelnemers een glaasje kunnen achteroverslaan, is alom bekend. En liefst van een goed merk uiteraard. Eristoff of Veuve-Clicquot: voor minder gaan velen niet.

Mooie bijverdienste

Eén voordeel: de prijs is standaard! Dus het maakt niet uit of ze al dan niet furore maken in bed of op tv. De prijs is per persoon, dus een koppel boeken kost dus 950 euro. Een mooie bijverdienste dus, wetende dat velen tientallen malen geboekt zullen worden in de volgende weken en maanden. Enige schroom om een selfie te vragen, is dus niet nodig.

VIJF

Gesponsorde artikelen