‘Deep Fake Love’ is de wildste realityreeks op Netflix ooit

Wie dacht dat Too Hot To Handle en The Ultimatum al extreem waren, kennen Deep Fake Love nog niet. De Spaanse realityreeks is sinds deze week te vinden op Netflix en is een wel heel dramatische versie van Temptation Island.

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de nieuwe realityreeks Deep Fake Love. Het programma heeft eigenlijk exact hetzelfde concept als Temptation Island al maakt het gebruik van deepfakes om alles nog wat dramatischer te maken.

Temptation Island on steroids

De nieuwe Spaanse realityreeks op Netflix luistert naar de naam Deep Fake Love en is een relatietest zoals we er nu al heel wat kennen. In Deep Fake Love worden koppels van elkaar gescheiden en gedropt in een villa vol sexy singles. Op bepaalde momenten krijgen ze beelden van hun partner te zien. Je hebt het al door, dit is exact hetzelfde concept als Temptation Island. Maar er zit een addertje onder het gras.

In Deep Fake Love krijgen de deelnemers niet enkel echte beelden te zien van hun partner, maar ook valse beelden, die gemaakt werden met behulp van deepfake. Waar Temptation Island soms beelden wat subjectief achter elkaar monteert om alles wat dramatischer te maken, kunnen de beelden bij Deep Fake Love dus volledig gefabriceerd zijn.

Dit zorgt er ook voor dat er een winnaar kan zijn bij Deep Fake Love. Waar er bij Temptation Island uiteindelijk meestal enkel verliezers zijn, kan je in Deep Fake Love met een prijzenpot naar huis. Het koppel dat de meeste vervalste beelden kan onderscheiden van de echte, gaat op het einde van het programma met 100.000 euro naar huis.

Op dit moment kan je kijken naar de eerste zeven afleveringen van Deep Fake Love. De finale verschijnt op donderdag 13 juli op Netflix.

Bekijk hier de onvertaalde trailer voor Deep Fake Love (er zijn wel ondertitels bij de reeks op Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...