‘Déjà Vu’ krijgt een tweede seizoen op Streamz

Eén van de beste Vlaamse series van 2021 was Déjà Vu met Natali Broods waarin we zagen hoe het hoofdpersonage Flo Flo, een mediafiguur en radiohost de kans krijgt om terug in de tijd te reizen na de dood van haar dochter.

Déjà Vu is sciencefiction, maar wel de soort sci-fi die mijn favoriete soort is: degene waarbij je het nauwelijks merkt. De zes afleveringen tellende serie was een aangename verrassing en een soort reeks die in Vlaanderen nog niet eerder te zien was geweest. De Streamz Original wordt nu verrassend vernieuwd voor een tweede seizoen.

Het nieuwe seizoen is geen vervolg maar zal een volledig nieuw verhaal vertellen. Dezelfde vraag blijft echter aan de kern van de reeks staan: kan teruggaan in de tijd alles veranderen?

© Toon Aerts / Streamz

Het tweede seizoen van Déjà Vu vertelt het aangrijpend liefdesverhaal van Halim (Yassine Ouaich), die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva (Lauren Versnick) probeert terug te winnen. Sinds Eva hem verlaten heeft, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd.

Naast Yassine Ouaich – die we onder andere kennen van Grond – en Lauren Versnick, die te zien was in Een Goed Jaar en Studio Tarara, worden verdere hoofdrollen nog ingevuld door Vincent Van Sande en Nabil Mallat.

Het eerste seizoen werd geregisseerd door Raf Reyntjens, maar voor de nieuwe reeks afleveringen mag Geoffrey Enthoven zich achter de camera zetten. Enthoven kennen we ook al als regisseur van films als Hasta La Vista, Halfweg en Broer. Het verhaal werd geschreven door Nore Maatala.

Het resultaat zal in 2023 exclusief bij Streamz te zien zijn.

Meer
Lees meer...