Depressieve fan stelt J.K. Rowling een superemotionele vraag en krijgt dit fantastische antwoord

Depressieve fan stelt J.K. Rowling een superemotionele vraag en krijgt dit fantastische antwoord

Harry Potter-auteur JK Rowling is de onbetwiste Twitter-koningin. Maar ze krijgt er ook veel verzoekjes, en daar kan ze niet altijd op antwoorden. En toch maakte ze de tijd voor een zekere Kate, een fan die haar leven opnieuw op de rails probeert te krijgen. 

Kate, een Harry Potter-fan, heeft het niet altijd makkelijk gehad. Na behoorlijk wat tegenslag en een depressie, probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Dus tweette ze naar JK Rowling: “@JK_rowling, ik wil ‘expecto patronum’ laten tatoeëren en het zou zoveel voor me betekenen als het in jouw handschrift was. Hier is waarom.”

Kate legt uit dat ze lang gepest werd, een aantal keer probeerde uit het leven te stappen en zichzelf nog regelmatig verwondt. Iets waar ze wel mee wil stoppen, maar het is moeilijk. De boeken van Rowling hebben haar altijd geholpen, en daarom wil ze Expecto Patronum – de spreuk die de dementors verdrijft – op haar pols laten zetten.

Tien minuten later gebeurde dit:

Rowling antwoordt en geeft Kate waar ze om vraagt: een handgeschreven Expecto Patronum. “Ik vind het fantastisch dat je aan jezelf werkt. Je verdient dit. Ik hoop dat het helpt.”

Gesponsorde artikelen