Derde seizoen ‘Stranger Things’ helemaal klaar met filmen

Derde seizoen ‘Stranger Things’ helemaal klaar met filmen

’t Is officieel: de derde reeks van ‘Stranger Things’ is ingeblikt en dat wil zeggen dat het niet al te lang meer wachten is voor we opnieuw naar Hawkins mogen. De Duffer-broers hebben ons een nieuw seizoen, dat heel anders zal zijn dan z’n twee voorgangers, beloofd en vanaf nu kunnen we dus beginnen gissen naar wat ze daarmee precies bedoelen. 

Kijk jij al uit naar seizoen 3 van Stranger Things? Heb jij een gat ter grootte van Hawkins in je hart? Wil jij weten hoe het afloopt met Eleven en de boys? Dan hebben we uitstekend nieuws: seizoen 3 van Stranger Things is helemaal klaar met filmen en dat wil zeggen dat we zeer binnenkort nieuwe afleveringen krijgen. Dit is wat we daar al over weten.

Releasedatum seizoen 3

We weten nog maar bitter weinig over seizoen 3 van Stranger Things, maar Netflix en de Duffer-broers maakten wel al bekend dat ze mikken op een releasedatum in de zomer van 2019. Tenminste, dat durven we toch af te leiden uit de teaser die Netlfix loste, waarin gehint werd op de opening van een shoppingcentrum in Hawkins, in de zomer van … 1985.

Dit is één van de drie nieuwe personages in Stranger Things 3.

We weten ook dat er wellicht minder afleveringen van seizoen drie zullen zijn dan van de vorige seizoenen, die acht en negen afleveringen telden. Maar niet gevreesd: de crew en schrijvers van Stranger Things tekenden ook al bij voor een vierde seizoen. Producers spraken zelfs al van een vijfde seizoen, maar daarna zou het wel definitief gedaan zijn met de vreemde verschijnselen in Hawkins.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

Uiteraard wordt de plot van seizoen drie van Stranger Things stevig onder slot en grendel gehouden, maar de makers wilden onlangs wel al kwijt dat Stranger Things er volgende zomer helemaal anders zal uitzien. En daar heeft dat nieuwe shoppingcentrum alles mee te maken.

Hier zijn 5 dingen die je gemist hebt in die teaser voor Stranger Things.

“Esthetisch gesproken gaat alles er heel anders uitzien. Iedereen gaat naar dit nieuwe winkelcentrum om naar films te gaan kijken en het Hawkins-zwembad is natuurlijk ook open. Ik denk dat er zo’n gevoel zal heersen van plezier en vreugde”, zegt Ross Duffer aan Digital Spy.

Shadow Monster

Plezier en vreugde, het zijn niet bepaald twee woorden die je associeert met de donkere fantasysfeer van Stranger Things en het contrast wordt ook alleen maar groter, bevestigen de Dufferbroers. “Het zal de laatste zomer van hun jeugd zijn”, vertelde Ross Duffer. Klinkt behoorlijk onheilspellend, maar ook perfect logisch.

Serie om dit weekend te bingewatchen: het eerste seizoen van Stranger Things.

Net zoals elk jaar maakt Stranger Things namelijk een tijdssprong en dat wil zeggen dat Stranger Things stilaan uit zijn kinderschoenen groeit. Meteen ook een reden voor de gang om een beetje minder hecht te worden, liet Duffer nog optekenen. En dat net op het moment dat ze dieper in het verhaal van de Mindflayer/Shadow Monster duiken. Ai ai ai, als dat maar goed afloopt.

Je kan het tweede seizoen van Stranger Things op Netflix bekijken, wie niet tot deze zomer kan wachten kijkt eens in onze lijst met de 50 beste reeksen op Netlfix!

Gesponsorde artikelen