Derde seizoen van ‘Stranger Things’ niet te zien voor de zomer van 2019

Derde seizoen van ‘Stranger Things’ niet te zien voor de zomer van 2019

Op het derde seizoen van de populaire reeks Stranger Things zal het nog wachten zijn tot de zomer van 2019, dat heeft Netflix bevestigd tijdens hun najaarsvoorstelling. De reden: de Duffer-broers willen met iets komen dat “nog groter en beter is dan vorig jaar.”

Wie goed naar het spotje kijkt dat vorige maand is vrijgegeven kon al één en ander vermoeden, want daarin is de aankondiging te zien dat in het fictieve stadje Hawkins een nieuw winkelcentrum zal openen in de zomer van 2019 of zoals het daar staat: coming next summer.”

“De Duffer-broers werken heel hard en begrijpen dat er heel wat op het spel staat. Daarom willen ook de tijd nemen om het echt goed te kunnen doen en willen ze met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar”, klonk het bij de woordvoerder van Netflix.

In de zomer

Het derde seizoen van Stranger Things zal zich ook in de zomer afspelen waardoor de focus veel minder op school zal liggen dan in de voorgaande seizoenen. “Het gaat om zwembaden, kampvuren, optochten, onafhankelijkheidsdag en vuurwerk. Er gebeuren allemaal leuke dingen voor de duisternis intreedt”, zei producent Shawn Levy eerder al.

Het tweede seizoen van Stranger Things is genomineerd voor zes Emmy’s. De nominaties bevinden zich in grote categorieën als Beste Dramareeks, Acteur en Actrice in een Dramaserie, Regie en Scenario voor een dramareeks en Casting voor een drama reeks.

De Emmy’s worden op maandag 17 september voor de 70e keer uitgereikt.

Geen geduld om te wachten? Ontdek dan een andere reeks in onze regelmatig hernieuwde lijst met 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen