Left Right
scrollTop top

‘Desperate Housewives’-cast komt met een online reünie


Desperate Housewives
© Amazon

We zitten ondertussen al een eeuwigheid thuis. De dagen tikken voor sommigen enorm traag voorbij. Maar gelukkig kunnen we op heel wat celebrities rekenen om ons te entertainen. Zo werd er onlangs heel heugelijk nieuws naar buiten gebracht. De Desperate Housewives komen nog eens samen!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, ligt alles stil. En dat kan je letterlijk nemen. Filmreleases zijn uitgesteld, concerten afgelast en theaterzalen zijn leeg. Ook verschillende sectoren liggen plat en dat heeft grote financiële gevolgen.

Stars in the House

Theaters zijn één van de zaken die lijden onder het coronavirus. Het doek is letterlijk voor onbepaalde tijd gevallen over de geplande voorstellingen. En daarom hebben radiopresentator Seth Rudetsky en zijn man, producent James Wesley, het programma Stars in the House opgericht. Met hun dagelijkse live gestreamde serie willen ze The Actors Funds en haar diensten ondersteunen. The Actors Funds is een Amerikaanse liefdadigheidsorganisatie die artiesten en werknemers achter de schermen ondersteunt bij podiumkunsten en entertainment gedurende hun hele leven. Iets wat momenteel broodnodig is aangezien ook deze groep momenteel werkloos is.

Stars in the House organiseert dagelijks nieuwe shows om 14 uur (bij ons 20 uur) en 20 uur (bij ons 2 uur). Het programma biedt een combinatie van muziek, gemeenschap en onderwijs aan dat telkens op het YouTube-kanaal van de organisatie te zien is. Op die manier willen ze geld inzamelen voor degenen die getroffen zijn door de coronapandemie. Stars in the House is van plan om dagelijks te streamen tot Broadway opnieuw kan openen.

Desperate Housewives-reünie

Maar het grootste en belangrijkste nieuws is natuurlijk de reünie van de Desperate Housewives-cast! Acht jaar nadat deze geweldige serie eindigde, zullen heel wat hoofdpersonages nog eens virtueel samenkomen voor het goede doel. De show kondigde deze samenkomst aan op zondag 12 april om 20 uur. Bij ons is dat jammer genoeg al 2 uur ’s nachts. Onder andere Marcia Cross, Dana Delany, Eva Longoria, Brenda Strong en Vanessa Williams zullen van de partij zijn tijdens de livestream. Als die namen je niet veel zeggen dan zullen deze het waarschijnlijk wel doen: Bree Van de Kamp, Katherine Mayfair, Gabrielle Solis, Mary Alice Young en Renee Perry.

De echte fans zullen waarschijnlijk wel een aantal ontbrekende namen spotten. Teri Hatcher, die Susan Mayer speelde in de show, Felicity Huffman, die Lynette Scavo vertolkte en ook Nicollette Sheridan alias Edie Britt worden niet vermeld. De afwezigheid van Huffman komt voor velen niet als een verrassing. Zij bracht afgelopen oktober 11 dagen in de gevangenis door voor haar aandeel in het grootste toelatingsschandaal in de Amerikaanse geschiedenis. De actrice betaalde de toelatingsadviseur 15.000 dollar om de antwoorden van haar dochters toelatingsexamen te veranderen. De drie housewives zullen alvast gemist worden tijdens de reünie!

Ben je benieuwd wat de huisvrouwen van Wisteria Lane te zeggen hebben? De video zal vanaf zondagnacht twee uur hier te zien zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539