‘Destiny’s Child werkt aan reünietour’

Destiny's Child
Isopix

Goed nieuws voor fans van Destiny’s Child, want het trio bestaande uit Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams komt mogelijk terug. Het zou gaan om een reünietour die gepland staat voor na de coronacrisis.

I don’t think they’re ready for that jelly“, begin alvast je twerkskills bij te schaven, want Destiny’s Child zou aan een reünie werken. Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams zouden, wanneer de coronapandemie is gaan liggen, na 14 jaar opnieuw samen op tour gaan.

Beyoncé

De geruchten over een mogelijke comeback van Destiny’s Child doen al langer de ronde, maar het was daarbij altijd de vraag of Beyoncé tijd zou kunnen vrijmaken. Zij is ondertussen belachelijk populair als solo-artieste en heeft recent ook nog een contract getekend bij Disney.

Maar Beyoncé lijkt nu helemaal on board om terug te keren als deel van het trio. Het zou volgens een bron van The Mirror gaan over een tour. “De drie zijn aan het spreken over een reünie”, zo klinkt het. “Ze zeiden altijd al dat ze zouden terugkeren als de tijd er rijp voor is.” En dit tijd lijkt er nu dus te zijn. “Er is nog niets getekend, maar van zodra er een vaccin is en de pandemie voorbij is, mag je beginnen uitkijken naar een aankondiging. Die zou de fans gelukkig maken.”

Destiny’s Child

Met Destiny’s Child zette Beyoncé haar eerste stapjes in de muziekwereld. De groep werd opgericht in 1999 en scoorde verschillende superhits waarvan Bootylicious, Say My Name en Survivor maar enkele van de vele successen zijn.

Maar in 2006 beslisten de drie om elk hun eigen muzikale weg op te gaan en dat bleek vooral voor Beyoncé een schot in de roos te zijn. Beyoncé groeide solo uit tot de megaster die ze nu is. Maar ze is haar roots bij Destiny’s Child zeker nog niet vergeten.

Super Bowl 2013 en Coachella 2018

Sinds hun split in 2006 hebben de dames van Destiny’s Child nog twee keer samen het podium gedeeld. Een keertje tijdens de Halftime Show van de Super Bowl in 2013. Beyoncé was toen de artiest die de Halftime Show verzorgde en als verrassing bracht ze toen ook Kelly Rowland en Michelle Williams mee om samen een medley van hun bekendste hits te brengen.

Vijf jaar later deed het trio dat nog een keertje tijdens het optreden van Beyoncé op het Amerikaanse festival Coachella. Ook toen brachten ze samen een medley van verschillende hits. En nu, nog eens twee jaar later en 14 jaar na hun breuk, zou het trio dus mogelijk opnieuw samen op tour gaan.

Gesponsorde artikelen