Details huwelijk Prins Harry en Meghan zijn nu bekendgemaakt

Details huwelijk Prins Harry en Meghan zijn nu bekendgemaakt

De Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle trouwen op 19 mei en het Britse koningshuis heeft in een officiële verklaring nu bekendgemaakt hoe die grote dag voor het koppel er gaat uitzien.

Harry en Meghan trouwen in Windsor Castle. Het huwelijk wordt om 12 uur ’s middags voltrokken in de St George’s Chapel.

Na de plechtigheid maakt het paar om 13 uur een rijtoer in een koets, om uiteindelijk weer terug te keren op het kasteel. “Harry en Meghan hopen door deze korte rijtour zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten bij deze speciale dag”, staat in de verklaring van Kensington Palace.

Op Windsor Castle vindt een receptie plaats in St George’s Hall, waar het kersverse paar op hun geluk zal toasten met hun gasten. Daarna geeft prins Charles nog een besloten receptie voor familie en goede vrienden.

In de verklaring staat dat prins Harry en Meghan Markle ontzettend uitkijken naar hun trouwdag en om dit te kunnen vieren met het publiek. Verder bedanken ze iedereen voor alle gelukwensen die ze hebben ontvangen na de bekendmaking van hun verloving.

Het huwelijk wordt rechtstreeks uitgezonden op televisie. Amerikaanse fans van Meghan Markle moeten daarvoor wel hun wekker zetten (vanwege het tijdverschil). In Meghans thuisstad Los Angeles, waar haar moeder woont, moeten ze om 4 uur ’s nachts voor de buis gaan zitten om “het sprookje” live te volgen.

Gesponsorde artikelen