‘Detective Pikachu’ is nog niet uit maar krijgt al zeker een vervolg

‘Detective Pikachu’ is nog niet uit maar krijgt al zeker een vervolg

‘Detective Pikachu’ is nog niet eens in de bioscoop of producent Legendary Pictures heeft al een team samengesteld om aan een vervolg te werken. Daarvoor haalden ze Oren Uziel binnen, die al meeschreef aan ’22 Jump Street’ en de aankomende ‘Sonic the Hedgehog’-film. Legendary Pictures lijkt een heel universum aan films te willen creëren, want er zou ook een spinoff in de maak zijn met in de hoofdrol Mewtwo!

Nog vier maanden is het wachten op de release van Detective Pikachu, maar producent Legendary Pictures heeft er duidelijk vertrouwen in. De hype rond de film is dan ook groot, niet in het minst omwille van het opvallende live-action uiterlijk van verschillende pokémon. Zo brak er meteen na het lossen van de eerste trailer (zie video) een discussie los of Pikachu al dan niet een vacht heeft. In die eerste trailer barstte het trouwens van de pokémon (deze tien konden wij alvast herkennen), maar toch ging Pikachu logischerwijze met alle aandacht lopen. Want een pratende pokémon, daar waren we toch nog niet helemaal klaar voor.

Vervolg

In nieuwe beelden werd nog eens de focus gelegd op de pratende Pikachu, die op de koop toe ook nog eens een grote mond heeft. Meteen werden er vergelijkingen gemaakt met Deadpool, niet in het minst omdat Pikachu van een stem voorzien wordt door mister Deadpool himself, Ryan Reynolds.

Het was meteen duidelijk dat Pokémon: Detective Pikachu een belangrijke film is voor producent Legendary Pictures, dat van plan is om er een heel universum rond uit te bouwen. Legendary Pictures stelde zelfs al een team samen om aan een vervolg op de film te werken, dat dus nog meer dan drie maanden voor de release van de eerste film. Daarvoor huurden ze, onder andere, Oren Uziel in, die al meeschreef aan de komedie 22 Jump Street en ook het verhaal pende voor de aankomende Sonic-film (bekijk hier de motion poster van die film) en de nieuwe Men in Black.

Mewtwo

Maar daar houdt het niet op, want er zou ook al een spinoff in de maak zijn met niemand minder dan Mewtwo in de hoofdrol. Officieel is dat allemaal nog niet. Maar als de geruchten, dat Mewtwo de villain van de eerste Pokémon: Detective Pikachu wordt, kloppen, lijkt dat helemaal niet zo’n onlogische zet. Legendary Pictures zet dus zwaar in op de Pokémon-franchise, en daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

Gesponsorde artikelen