Left Right
scrollTop top

Deze 39-jarige gangster zou wel eens kunnen gaan lopen met hele fortuin van Prince


Deze 39-jarige gangster zou wel eens kunnen gaan lopen met hele fortuin van Prince

Een 39-jarige man die beweert de biologische zoon te zijn van Prince, heeft papierwerk ingevuld om aanspraak te maken op de erfenis. De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin. Sinds de dood van Prince, drie weken geleden, hebben overigens ruim 700 mensen geclaimd een halfbroer of -zus van de zanger te zijn.

Carlin Q. Williams eist een dna-test om te bewijzen dat hij inderdaad een kind is van de vorige maand overleden popzanger. De moeder van de man, Marsha Henson, heeft in dezelfde juridische claim verklaard dat zij in juli 1976 onveilige seks heeft gehad met Prince in een hotelkamer in Kansas City in Missouri en daardoor zwanger is geraakt. Op 8 april 1977 beviel ze van Carlin.

Wapensmokkel en drugs

De zoon van Prince – als hij effectief de zoon zou blijken te zijn – zit overigens momenteel achter de tralies in Colorado voor zijn betrokkenheid in een zaak van wapensmokkel. In zijn verleden waren er al verschillende veroordelingen en gevangenisstraffen voor drugsdelicten. Hij is ook actief als rapper onder de naam Prince Dracula. Op ReverbNation, een sociaal platform voor muzikanten, heeft hij deze profielpagina (en kan je ook naar een nummer van hem luisteren).

“I’m a vocalist, lyricist, for Prince Dracula ft. The Yng Boys and Producer, Manager, For We Are 90% Family Members. I Am Prince (rodger nelson) aka Prince The Singer’s Son. Born 04-08-1977 In Leap Year. Mr. Carlin Q. Williams. Peace” omschrijft hij zichzelf daar.

DNA

Vorige week gaf een rechter in de staat Minnesota toestemming voor een dna-analyse van het bloed van Prince. Dat was aangevraagd door vertegenwoordigers van de zanger, voor het geval er mensen die zeggen een kind van Prince te zijn zouden opduiken na zijn crematie.

De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin. De politie in de woonplaats van Prince gaf eerder gegevens van een aantal telefoontjes over de muzikant vrij die op het bureau waren binnengekomen.

700 familieleden

Twee daarvan zouden zijn gemaakt door vrouwen die beweerden een kind met Prince te hebben. Het laatste van die gesprekken vond plaats op de dag waarop de Purple Rain-zanger dood werd aangetroffen in zijn huis. Die claim ging om een 17-jarige zoon.

Sinds de dood van Prince, bijna drie weken geleden, hebben ruim 700 mensen geclaimd een halfbroer of -zus van de zanger te zijn. Vooralsnog wordt het fortuin van Prince verdeeld over zeven mensen: zus Tyka Nelson en de halfbroers en -zussen van de zanger: Sharon, Norrie, en John Nelson, Omar Baker, en Alfred Jackson. Ook Victoria Nelson, het 13-jarige achternichtje van Prince, krijgt naar verluidt een deel.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658