Deze 5 Snapchat-hacks gaan je Snapvaring een pak cooler én handiger maken

Deze 5 Snapchat-hacks gaan je Snapvaring een pak cooler én handiger maken

Oh yes baby, we zijn nog steeds ongelooflijk verliefd op Snapchat. Het is ongetwijfeld onze meest favoriete app ter wereld en daarom delen we je graag enkele tips om je Snapvaring nóg cooler en handiger te maken. Yes inderdaad, met deze vijf tips wordt je dé ultieme Snapchat-king of -queen van je vriendengroep. 

1. Personaliseer je vrienden-emoji’s

Je ziet ze staan naast verschillende van je vrienden: de emoji’s die laten zien hoe vaak je met iemand snapt. Een geel hartje, een rood hartje, een lachend mannetje, … noem maar op. Wel, die standaardemoji’s kan je ook veranderen!

Hoe werkt het? Ga naar Instellingen >> Aanvullende services >> Voorkeuren updaten >> Vrienden-emoji’s en klik bijvoorbeeld op ‘Allerbeste Vriend’ en verander het logo. Als je nadien terug naar je vrienden kijkt op Snapchat, zal je zien dat de emoji’s zijn aangepast.

2. Sla foto’s onmiddellijk op op je gsm en niet in je herinneringen

newsmonkey

Sinds de irritante herinneringen-update van Snapchat worden de foto’s die je wil opslaan automatisch in je herinneringen gezet en niet meer automatisch opgeslagen op je filmrol. Als je dus echt een foto op je gsm wil, moet je ‘m al eerst opslaan in je herinneringen en dan naar herinneringen gaan om die op je filmrol op te slaan. What a waste of time! Maar … er is een oplossing.

Hoe werkt het? Ga naar Instellingen >> Mijn account >> Herinneringen >> Opslaan in en vink dan aan Alleen in Foto’s. Boem, het is weer zoals het vroeger was!

3. Groepeer je vrienden

Iedereen die veel vrienden heeft op Snapchat weet het: het is moeilijk om precies te weten naar wie je een snap moet sturen en om snel mensen terug te vinden. Soms wil je enkel een snap sturen naar een bepaalde vriendenkring, maar duurt het gewoon te lang om die allemaal apart op te zoeken. En oh hell no, stel dat je iemand vergeet! Wel, met deze hack kan je je vrienden makkelijk groeperen.

Hoe werkt het? Bepaal op voorhand welke groepen je wil maken en geef ze een cijfer of een letter. Stel dat je je vrienden van het middelbaar allemaal in één ‘groep’ wil zetten, dan geef je die bijvoorbeeld het cijfer 1. Dan verander je de namen van al de vrienden die je samen wil zetten naar ‘1_DeNaamVanDiePersoon’. Et voilà, als je de volgende keer enkel een snap wil sturen naar die vriendengroep, moet je gewoon de personen aanvinken die beginnen met een 1’tje.

4. Link je Bitmoji-account aan je Snapchat

newsmonkey

Het klinkt misschien stom en vooral heel veel werk, maar dat is het absoluut niet. Werkelijk, de bitmoji’s – de gepersonaliseerde emoji’s van je eigen profiel – zullen je Snapexperience ongetwijfeld leuker maken. Je kan je creativiteit volledig loslaten én je kan laten weten aan je vrienden wat je mening is aan de hand van je eigen bitmoji’s. Zalig toch?!

Hoe werkt het? Download de app Bitmoji en maak je profiel aan. Ga nadien in Snapchat naar Instellingen >> Bitmoji >> Koppel je bitmoji en klaar is kees. Major key!

5. Koppel je verjaardag aan je Snapchat-account

newsmonkey

Op Facebook krijgen mensen een melding, op Twitter zie je ballonnetjes en op Snapchat krijg je een taart op je verjaardag! Jep, als je je verjaardag aan Snapchat laat weten en je het ‘feestje’ toelaat, krijg je een taartje naast je naam op jouw dag. Nope, zelfs je Snapchat-vrienden kunnen je verjaardag nu niet meer vergeten!

Hoe werkt het? Ga naar Instellingen >> Mijn account >> Verjaardag en vink ‘Verjaardag‘ aan.

Wij zitten trouwens ook op Snapchat! Vergeet ons zeker niet te volgen:

Bron: Mashable

Gesponsorde artikelen