Left Right
scrollTop top

Deze 6 dingen heeft elke keukenprins(es) sowieso op zijn/haar verlanglijstje staan


Deze 6 dingen heeft elke keukenprins(es) sowieso op zijn/haar verlanglijstje staan

Als je graag kookt, dan denk je de hele dag lang na over wat je ’s avonds gaat klaarmaken en staat je hele keuken vol leuke snufjes. Je houdt ervan om dinner party’s te hosten voor je vrienden en deze 6 dingen staan zonder twijfel op jouw verlanglijstje: 

1. Scherpe messen

Oké, misschien een beetje raar om mee te beginnen, maar toch is het waar! Scherpe messen staan op het lijstje van iedere keukenprins(es). Want met botte messen loopt alles mis. Koken is een kunst, maar je moet er wel de juiste tools voor hebben natuurlijk!

2. Een grote sapcentrifuge

Juice is helemaal in tegenwoordig. Lekker fris en lekker gezond, met een sapje kan je ochtend niet meer stuk. Zo’n machine is veel handiger dan alles met de hand persen, dus dit moet zeker op je verlanglijstje!

3. En een handige keukenrobot …

’t Is allemaal wel leuk, dat koken, maar soms is het ook wel leuk om alles iets vlotter te laten verlopen. Zo’n keukenrobot spaart je veel tijd uit en zorgt ervoor dat je niet dagenlang met een stijve arm rondloopt. En ze zien er ook supercool uit natuurlijk! Wat past het best in jouw interieur? Zwart, een beetje goud
of toch rood?

4. … of zo’n coole airfryer

Zin in groentjes of brood? Of toch liever wat frietjes? Maar dan wel gezond, natuurlijk. Want te veel vettig eten is ook niet goed. Met zo’n fancy airfryer valt zoveel te doen, ’t is bijna niet te geloven. Ben je alleen? Dan heb je met een kleintje genoeg, of voor dinner party’s kan zo’n grotere ook wel handig zijn.

5. Een Nespressomachine

Niets is rustgevender dan in je zetel zitten met een lekkere koffie. Met zo’n Nespressomachine heb je in een handomdraai een heerlijk drankje. Zet die dus meteen op je lijstje, want met een beetje geluk krijg je den George er misschien wel bij!

6. Perfect om je vrienden te entertainen: een echte biertap

Je kent het wel: je vrienden komen langs en hebben zin in een koud pintje. Flesjes in de koelkast? Dat is te basic. Jij hebt liever zo’n tap waarmee je op eender welk moment een perfecte pint kan tappen. En je vrienden, die vinden dat best ook wel oké.

Cool, hé? Zijn er nog van die dingen die al keukenprins(es) op jouw verlanglijstje staan? Neem hier eens een kijkje, misschien staan ze er wel tussen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810