Deze 9 juweeltjes maken élke outfit compleet

De meest eenvoudige outfit maak je helemaal af met een tof juweel of horloge. Deze 9 stijlvolle exemplaren passen zowat overal bij en mogen daarom zeker niet ontbreken in je juwelenkistje:

1. Een paar elegante gouden oorbellen …

Goud oogt meteen een tikkeltje chiquer. Zelfs een simpele little black dress pimp je meteen met een paar gouden oorbellen, zoals deze hangertjes van Pernille Corydon.

2. … al dan niet samen met een opvallende statementketting

Go bold or go home met een echte eyecwatcher rond je nek. Hoe meer je opvalt, hoe beter en dat lukt zeker met deze originele ketting van Weekend Maxmara.

3. Of gewoon één single oorbel

Een paar oorbellen is zo mainstream. Wie graag wil opvallen in de massa kiest voor één enkel exemplaar. Maak van je single oorbel een uniek statement en draag hem met trots, niet alsof je zojuist een oorbel kwijtgeraakt bent … 😉

4. Een mix van armbandjes om je pols …

Het leuke aan armbanden is dat je er meerdere tegelijk kan dragen en naar hartenlust kan mixen en matchen. Combineer deze schitterende armband van Isabel Marant bijvoorbeeld met een soberder exemplaar zonder bedeltjes en je steelt meteen de show.

5. … of een zegelring

Waan je even een koningin uit de tijden van ridders en jonkvrouwen en kies voor een grote zegelring aan je hand. We zeggen niet dat je onderdanen op hun knieën moeten gaan om je ringen te kussen, maar je weet nooit. Een zegelring straalt nu eenmaal kracht en stijl uit.

6. A little Swarovski never killed nobody

Het succesverhaal van de getalenteerde kristallenslijper Daniel Swarovski kent geen einde. Nog steeds staat Swarovski synoniem voor klasse en blingbling. Kies jij voor een ring, armband, oorbellen of ketting met Swarovski-kristallen?

7. Een moderne smartwatch kan natuurlijk ook …

Handig, multifunctioneel en bovenal aantrekkelijk, dat is een smartwatch in een notendop. Dit Michael Kors horloge heeft het allemaal en maakt van je outfit of the day elke dag een plaatje.

8. … of verkies je een old school horloge?

Liever een traditionele en simpele dameshorloge? Er is zoveel keuze dat je zelfs bij elke outfit een ander exemplaar zou kunnen dragen. Of kies voor een neutrale kleur zodat het elke dag bij je kleding past. Dit Cluse horloge in lichtgrijs en roségold is zo eentje dat overal bij kan.

9. Al kan je natuurlijk ook je eigen juwelen samenstellen

Draag jij liever juwelen met een persoonlijke touch? Stel dan zelf je ketting of armband samen met verschillende bedeltjes. Van simpele geometrische vormen tot dieren, planten en bloemen of zelfs Disneyfiguurtjes, alles kan en alles mag.

Met deze sieraden maak je elke outfit in no time compleet. Al draag je een jeans en een simpel T-shirt, voeg een juweeltje toe en je straalt meteen. Bestellen doe je makkelijk en snel online in de webshop van de Bijenkorf natuurlijk!

Meer
Lees meer...