Deze 9 Netflix Original films mag je dit jaar nog verwachten op Netflix

Deze 9 Netflix Original films mag je dit jaar nog verwachten op Netflix

Netflix is sinds 2014 actief in België. Naast de eigen content, voornamelijk reeksen, onder de naam Netflix Originals wil Netflix zich nu ook profileren op filmvlak. Deze films mag je dit jaar zeker nog verwachten op Netflix.

1. War Machine (26 mei)

War Machine is een absurd oorlogsverhaal van regisseur David Michôt. Generaal Stanley A. McChystel, ook wel Rock Star genoemd, gaat de oorlog in Afghanistan leiden. Hij kiest voor een radicale nieuwe aanpak om de oorlog te winnen. Onder andere Brad Pitt en Anthony Hayes spelen mee in de film.

2. Okja (28 juni)

Okja is een film van Bong Joon Ho. De film gaat over Mija, een meisje dat alles op het spel zet om te voorkomen dat Okja, haar grote dierlijke vriend, ontvoerd wordt door een multinationale onderneming.

3. To the Bone (18 augustus)

Deze dramafilm gaat over een 20-jarige jonge dame die aan anorexia lijdt. De regie lag in de handen van Marti Noxon. Keanu Reeves doet mee in deze film.

4. Death Note

Death Note is gebaseerd op manga. De film gaat over een student die op een mystiek notitieboekje stuit. Door dat boekje krijgt de student een enorme kracht, want als hij iemands naam in dat boekje schrijft terwijl hij aan die persoon denkt, gaat die dood. Death Note is een film van Adam Wingard.

5. Bright (december)

In een wereld waar het mystieke en het menselijke samengaan, moet een menselijke agent samenwerken met een Orc … De film is van Max Landis en onder adere Will Smith doet mee.

6. First They Killed My Father (2017)

De film wordt geregisseerd door Angelina Jolie. Zij heeft het book First They Killed My Father: A Daughter of Cambodja Remembers verfilmd. Het gaat over de Cambodjaans-Amerikaanse mensenrechtenactivist Loung Ung, die het boek ook zelf geschreven heeft.

7. Mute (2017)

De film, Mute, wordt geregiseerd door Duncan Jones. Hij heeft onder andere Warcraft gemaakt. Onder andere Justin Theroux en Paul Rudd doen mee in de film die over een stomme barman gaat. Hij reist af naar een obscuur stadsdeel van Berlijn om zijn vermiste vriendin te vinden.

8. Our Souls at Night (2017)

Dit romantisch drama van Ritesh Batra gaat over een weduwnaar en een weduwe die naast elkaar wonen. Ze kennen elkaar amper tot Addie haar buurman aanspreekt.

9. Gerald’s Game

Deze film van Mike Flanagan, gebaseerd op het boek van Stephen King, gaat over een koppel dat hun relatie wil verbeteren. Maar plots sterft de echtgenoot van Jessie, … terwijl ze gehandboeid aan het bed hangt. Ze beseft dat ze weinig kans heeft om gered te worden en geeft zich over aan de stemmen in haar hoofd.

Gesponsorde artikelen