Deze acteur gaat in ‘Thuis’ meedoen en we kennen hem al van ‘Flikken’

Deze acteur gaat in ‘Thuis’ meedoen en we kennen hem al van ‘Flikken’

Nadat er heel wat namen verdwenen zijn uit ‘Thuis’, mogen de kijkers binnenkort kennismaken met een nieuw gezicht. Niemand minder dan acteur Maarten Bosmans, ook bekend als Bruno Soetaert uit ‘Flikken’, krijgt een rol in de Eén-soap. Maar niet te vroeg gejuicht, ladies: het zou slechts om een gastrol gaan.

Televisiekijkend Vlaanderen is intussen wel al bekend met de acteur Maarten Bosmans. In de serie Flikken speelde hij agent Bruno Soetaert en in series als F.C. De Kampioenen, Recht op Recht en De Rodenburgs vertolkte hij al verschillende bijrollen.

En binnenkort duikt Maarten dus ook op in de koning van de Vlaamse soaps: Thuis. In Dag Allemaal verklapt hij dat hij al enkele maanden op de set staat.

D-day: 19 januari

“Ik ben al aan het opnemen sinds oktober en heb lang moeite moeten doen om dit geheim te houden”, zegt hij. “Maar nu kan ik niet langer zwijgen. Ik zal vaak te zien zijn naast Waldek.”

Hoe lang Bosmans in de reeks blijft, is nog niet geweten, maar zijn eerste verschijning in de soap staat op vrijdag 19 januari gepland.

“Ik steek het zeker niet onder stoelen of banken: ik wil dit graag voor lange tijd doen”, zegt hij. “’t Is zo’n plezante werkomgeving, ik heb leuke collega’s. En laten we eerlijk zijn: met vier kinderen is een beetje financiële zekerheid geen overbodige luxe.”

Gesponsorde artikelen