Deze actrice van ‘Pretty Little Liars’ is zwanger van haar eerste kindje

Deze actrice van ‘Pretty Little Liars’ is zwanger van haar eerste kindje

Geweldig babynieuws voor fans van ‘Pretty Little Liars’. Troian Bellisario, die in de reeks Spencer speelt, is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Hoewel zij en haar man ‘Suits’-acteur Patrick J. Adam het nieuws nog voor zichzelf wilden houden, lekte het toch uit.

Troian Bellisario, die we beter kennen als Spencer uit Pretty Little Liars, en haar echtgenoot Patrick J. Adams, bekend uit Suits, zijn in verwachting van hun eerste kindje. E! News ontving dit nieuws uit “betrouwbare bron”. De 32-jarige actrice vormt sinds 2009 een koppel met de 36-jarige acteur en de twee stapten in 2016 in het huwelijksbootje.

Bevestiging

Het koppel heeft hun zwangerschap nog niet officieel bevestigd. Maar er zijn sterke aanwijzingen dat Troian en Patrick wel degelijk hun eerste kindje verwachten.

Zo heeft Sara Shepard, de auteur van de originele boeken van Pretty Little Liars, de actrice al gefeliciteerd met haar zwangerschap. Aangezien de twee jarenlang nauw samengewerkt hebben, lijkt het ons alvast raar moest zij niet op de hoogte zijn van de zwangerschap van Troian.

Royal Wedding

Troian en Patrick waren bij de genodigden van de Royal Wedding, het huwelijk tussen de Britse prins Harry en de actrice Meghan Markle. Patrick werkte in het verleden namelijk nauw samen met Meghan, en die nauw mag, gezien hun stomende seksscĆØnes, letterlijk genomen worden.

Het koppel heeft dus op de exclusieve Royal Wedding stiekem een extra gast binnengekregen. šŸ˜‰

Gesponsorde artikelen